tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οδηγίες αντιμετώπισης σεισμών και πυρκαγιών από την Πυροσβεστική σε μαθητές του Δημοτικού Κλειδίου

Τη Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου για ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών (Πυρκαγιάς, Σεισμών), βρέθηκε στο σχολείο.

Ο διοικητής, αντιπύραρχος κ. Γρηγόριος Γερόπουλος, έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση και συζήτησε με τους μαθητές για την απόκτηση καλών πρακτικών σε καταστάσεις κινδύνου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Μίλησε στα παιδιά για τη διαφορά ανάμεσα στη φωτιά και την πυρκαγιά και ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους με τα πειράματά του και έλυσε όλες τις απορίες τους. Παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την ενημέρωση. Αφού οι μαθητές και οι μαθήτριες κατανόησαν τα μέτρα πυροπροστασίας, έκαναν πρακτική εξάσκηση στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τη χρήση του πυροσβεστήρα

Έτσι, μέσα από τη βιωματική προσέγγιση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί κατανόησαν τις δυσκολίες και τους κινδύνους του επαγγέλματος του Πυροσβέστη, καθώς και τη σημαντικότατη και σπουδαία προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69