tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γυμνάσιο Μακροχωρίου: «Κι Όμως Είναι ακόμη Εδώ (φωτογραφίες)

…η βία ενάντια στις θηλυκότητες αλλά και όσες γυναίκες άδικα, πρόωρα και βάναυσα έχασαν τη ζωή τους. Ζουν στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό μας. Γι’ αυτό οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Μακροχωρίου τίμησαν την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με μια συγκινητική εκδήλωση - φόρο τιμής για τις γυναίκες που κακοποιούνται, υποφέρουν, χάνουν τη ζωή τους αλλά δεν σταματούν να αγωνίζονται για το αυτονόητο: το δικαίωμα στη ζωή.

Αναφορά έγινε στις γυναίκες του Ιράν που δοκιμάζονται και τη Μαχσά Αμινί, που πέθανε μετά τη σύλληψη και τον ξυλοδαρμό της από την Αστυνομία Ηθών.

Μόνο με την εκπαίδευση των παιδιών και την αλλαγή αντιλήψεων θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον κι αυτός ήταν ο στόχος της δράσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων κα Τζήμα, ο Προϊστάμενος Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κος Αλατζόγλου, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Δημητριάδου, η κα Λυμούση, νομική σύμβουλος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας, ο κος Κεχαϊδης, Πρόεδρος της Τ.Κ. Μακροχωρίου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69