tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάριο για κομμωτές πραγματοποίησε η ΚΥΑΝΑ στην Βέροια (φωτογραφίες)

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες κομμωτές της Ημαθίας πραγματοποίησε η ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products. Η προσέλευση των κομμωτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία (περισσότερα από 80 άτομα).

Η εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα κομμωτών η οποία αποτελούνταν από τις κυρίες Ευαγγελία Τσιφτελίδου, Ευαγγελία Τσερδένη, Ελισάβετ Μαγούδη και Δέσποινα Βασιλάκου, παρουσίασαν τις τεχνικές: balayage, θεραπείες κερατίνης και βαφές.

Οι εφαρμογές των τεχνικών έγιναν στις σπουδάστριες του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, όπου μαζί με την καθηγήτριά τους Χριστίνα Καγκελίδου και τον διευθυντή Νίκο Νικολόπουλο, υποστήριξαν την εκδήλωση.

Η Ελληνική εταιρεία κομμωτικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που σέβονται την υγεία της τρίχας των πελατών, αλλά και των ανθρώπων – επαγγελματιών κομμωτών, που τα χρησιμοποιούν κι έρχονται συχνά σε επαφή με χημικές ουσίες.

«Η ΚΥΑΝΑ βασίζεται στην ομορφιά, η ομορφιά έρχεται μέσω της υγείας και η υγεία έρχεται μέσα από την ομορφιά» είναι το μότο της εταιρείας. Η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει όσο το δυνατόν προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα χημικών στοιχείων και ιδίως στις βαφές και στις κερατίνες, ώστε να είναι φιλικά προς την τρίχα, αλλά κυρίως προς τους κομμωτές. Σε αυτό το μοτίβο δουλεύει συνεχώς η Ελληνική εταιρεία, με εξαγωγές σε πάνω από 18 χώρες, και το επόμενο διάστημα στην μεγαλύτερη έκθεση με προϊόντα κομμωτηρίου στην Μπολόνια, θα παρουσιάσει παπούτσια κατασκευασμένα ειδικά για κομμωτές. Ένα μοναδικό προϊόν – εργαλείο υπέρ της υγείας των κομμωτών, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Μοντέρνα sneakers σε διάφορους χρωματισμούς, για άνδρες και γυναίκες, 100% ορθοπεδικά, άνετα, ελαφρά, που βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, για την ιδιαίτερα απαιτητική δουλειά (πολλές ώρες ορθοστασίας) του κομμωτή. Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάζεται με αγγειοχειρούργο, ο οποίος παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους συνεργάτες της», ανέφερε ο Γιάννης Βασιλειάδης CEO της εταιρείας.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και υπεύθυνος της τεχνικής ομάδας κομμωτών Αλέξανδρος Κοιλανίτης αναφέρθηκε στην δεκαεπταμελή ομάδα τεχνικών κομμωτών που είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση – κατάρτιση των συνεργατών και στην φιλοσοφία της εταιρείας που είναι «να παρέχει στον κομμωτή, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή, με την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στο προϊόν και μαζί να προχωρήσουμε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών».

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου τα μοντέλα (σπουδάστριες του Δ.ΙΕΚ) παρουσίασαν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι εκπαιδεύτριες επέδειξαν γρήγορες και ασφαλής τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε ανήλικες νεαρές.

Τα μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι κυρίες Ράνια Παπαδοπούλου και Αντωνία Ζιώγα.

Ακολούθησε κλήρωση, με την Εσμεράλντα να κερδίζει ένα κουτί προϊόντων styling.

Στο τέλος του σεμιναρίου επιδόθηκαν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

View this gallery on Flickr  

Δείτε περισσότερα στις ιστεσελίδες:

https://www.kyana.gr/

https://eshop.kyana.gr/

https://www.yourcosmetics.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69