tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας - Ποιοι θα τιμηθούν

Τον ετήσιο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στην Ακρόπολη, θα έχει ζωντανή μουσική και θα ξεκινήσει στις 8.30μμ. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει ποτό και φαγητό. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν, συνταξιούχοι έμποροι γεννήθεντες από το 1924 έως το 1936, που ήταν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, για την πολυετή συνεισφορά τους στην εμπορική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Βέροιας, η οποία ήταν και είναι σημαντική.

Συγκεκριμένα κατά αλφαβητική σειρά θα τιμηθούν οι κ. κ. Λάζαρος Αδαλόγλου, Βασίλειος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Βαρακλής, Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Αργύριος Γεωργιάδης, Αριστοτέλης Γραμματικόπουλος, Γιώργος Δεληγιώργης, Βασίλειος Ζιώγας, Ιερόθεος Ιωαννίδης, Κυριάκος Ιωσηφίδης, Ιωάννης Καραφώλας, Γιώργος Κλημεντίδης, Ανδρέας Κοπαρανίδης, Νικόλαος Κουμπατής, Στέφανος Λιόλιος, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Παναγιώτης Μπιζέτας, Νικόλαος Μπουζίκας, Γεώργιος Νικολόπουλος, Ιωάννης Οικονόμου, Δημήτρης Παζαϊτης, Χαράλαμπος Παϊσιάδης, Ευστάθιος Παναγιωτίδης, Δημήτριος Πελεκίδης, Χαράλαμπος Σαββίδης, Σταύρος Σπανίδης, Ιωάννης Σπυρίδης, Φώτιος Σπυρίδης, Τριγγώνης Σόλων, Βασίλειος Τρομπούκης, Νικόλαος Χατζηπαρασίδης, Κυριάκος Χατζόγλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69