tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθη για κακουργηματική απάτη αυτός που θα αγόραζε την ΕΝΚΛΩ

Ο 53χρονος μεγαλοεπενδυτής με το ξένο fund «Aiglon SLP» από το Λουξεμβούργο, ο άνθρωπος που θα εξαγόραζε και θα επαναλειτουργούσε την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία (ΕΝΚΛΩ),  συνελήφθη για κακουργηματική απάτη.

Το 2012 πούλησε για 135.000 ευρώ φωτοβολταϊκά στην Ηλεία, τα οποία ήταν του «γείτονα»! Διαφήμιζε την σχέση του με μέλος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και βρήκε τις προσβάσεις στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, που τον παρουσίαζαν ως «σωτήρα» επενδυτή, ο οποίος θα άνοιγε θέσεις εργασίας, ενώ υπήρξαν σχετικά υποστηρικτικά άρθρα στον τύπο και συνεντεύξεις μελών της ομάδας εργασίας διάσωσης της κλωστοϋφαντουργίας στην κρατική τηλεόραση.

Σε βάρος του εκπροσώπου της Τράπεζας του Παναμά στην Ελλάδα εκκρεμούσε το 16/2015 ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Ηλείας, με το οποίο διατασσόταν η προσωρινή του κράτηση σε περίπτωση σύλληψής του.

Ο 53χρονος συνελήφθη στις 23 Οκτωβρίου στο Λαγονήσι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το ένταλμα αφορούσε την κακουργηματική απάτη και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για υπεξαίρεση. Κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου τη Δευτέρα θα μεταχθεί στο Εφετείο Πατρών για να δικαστεί.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69