tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στέλιος Μεϊμαρίδης: «Ενωτικά και συναδελφικά ζητώ υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου» - Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Μπίκα

Στο Τμήμα Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Ημαθίας θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της "Επιχειρηματικής Ανανέωσης" του Γιώργου Μπίκα, ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Στέλιος Μεϊμαρίδης. Στην δήλωση του αναφέρει:

"Με ώριμη σκέψη και με ευθύνη, τόσο απέναντι στον επιμελητηριακό θεσμό όσο και σε σχέση με την τοπική αγορά και τους συναδέλφους επαγγελματίες, δέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Μπίκα να είμαι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στο Μεταποιητικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως η συσπείρωση που δημιουργήθηκε, για τη δημιουργία του συνδυασμού της Επιχειρηματικής Ανανέωσης, από ένα ευρύ και ανεξάρτητο σύνολο επιχειρηματιών, από όλο το Ν. Ημαθίας και οι προγραμματικοί άξονες που σχεδιάστηκαν και τέθηκαν ως προτεραιότητες για την αλλαγή που χρειάζεται στο Επιμελητήριο, με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, θέλοντας να συμβάλλω και από την πλευρά μου, στους στόχους που από κοινού αποφασίσαμε.

Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό, στελεχωμένο από ανθρώπους της αγοράς, γνωρίζουμε καλά τα θέματα των κλάδων και των επαγγελμάτων μας, αντιμετωπίζουμε την σκληρή καθημερινότητα της τοπικής οικονομίας και ζούμε με την αγωνία του αύριο. Δεν έχουμε κανένα άλλο σκοπό παρά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε για μια νέα εποχή στο Επιμελητήριο Ημαθίας, που όλοι αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στο καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για την τοπική αγορά.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με γνωρίζετε όλοι καλά και η σχέση που έχουμε αποκτήσει μεταξύ μας, μου δίνει την άνεση να σας μιλήσω ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στα 4 χρόνια που ασχολούμαι με τα επιμελητηριακά θέματα, εκτιμώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω ακόμη περισσότερο στις αρμοδιότητες και στα καθήκοντα μιας νέας διοίκησης, σε ένα νέο τοπίο για το Επιμελητήριο Ημαθίας. Ένα νέο τοπίο, που είναι απαραίτητο για να ξεφύγουμε από την επιμελητηριακή απραξία. Ένα νέο τοπίο που εγγυάται ο συνδυασμός της Επιχειρηματικής Ανανέωσης με επικεφαλής τον Γιώργο Μπίκα και με τη συμμετοχή στα τμήματά του, άξιων και ικανών υποψηφίων, από όλους τους τομείς και τις περιοχές του επιχειρηματικού κόσμου Ημαθίας

Αυτός είναι ο λόγος που απευθύνομαι δημόσια σε όλους σας, ενωτικά και συναδελφικά, έντιμα και ξεκάθαρα, ζητώντας τη στήριξή σας, στον συνδυασμό μας και στην υποψηφιότητά μου.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, ελπίζοντας να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, για την Ημαθία και για το κοινό καλό όλης της τοπικής αγοράς".

Τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι:

Επικοινωνία: 23310-23342
κινητό τηλέφωνο: 6973733363
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69