tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν άνοιξαν οι περισσότεροι Βεροιώτες έμποροι την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Click Away (φωτογραφίες, βίντεο)

Υποτονική ήταν η πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου Click Away στην αγορά της Βέροιας. Οι περισσότεροι περίπου επαγγελματίες δεν άνοιξαν τα καταστήματά τους ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους που άνοιξαν δεν έκαναν ούτε…σεφτέ.

Ο κόσμος που βγήκε στην αγορά, ήταν κατά διαστήματα αρκετός αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά που βγήκαν για βόλτα κι όχι για αγορές.

Μιλώντας με τους επιχειρηματίες, όλοι τους αναφέρουν ότι είναι ένα μέτρο που κάνει την ζωή δύσκολη τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους πελάτες. Οι έμποροι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί να μην μπορούν να λάβουν μετρητά και να χρειάζεται ασύρματο POS για την πληρωμή ενώ αυτό που τονίζεται είναι ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τα καταστήματα με έναν πελάτη εντός του καταστήματος τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Μιλώντας στον «Πληροφοριοδότη» η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου σημείωσε: 

«Υπάρχουν τεχνικές και πρακτικές δυσκολίες. Δεν έχουν οι συνάδελφοι ασύρματο POS για να λάβουν τα χρήματα. Δεν το χρειαζόμασταν. Αυτή την στιγμή, δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε άμεσα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να μην λαμβάνουμε και μετρητά. Επίσης υπάρχουν πολλοί πελάτες μας, μεγάλοι σε ηλικία από τα χωριά της Βέροιας που δεν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικές αγοράς και φυσικά αποκλείονται από αυτό το σύστημα αγορών. Οι περισσότεροι συνάδελφοι έκαναν εκτροπή το τηλέφωνο καταστήματος στα κινητά τους και μην έχοντας παραγγελίες δεν άνοιξαν. Κι εγώ δεν είχα παραγγελίες και δεν κατέβηκα στην αγορά».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69