tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική δράση για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού διοργανώθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ενημερωτική δράση με θέμα «Μέτρα πρόληψης και Υγιεινής έναντι του Sars-Cov-2» διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Επρόκειτο για μια συνεργασία του Κέντρου Υγείας Βέροιας, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας  & Εθελοντισμού Δήμου Βέροιας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας, με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Για το θέμα μίλησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας  & Εθελοντισμού Δήμου Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και υπεύθυνος για τον Covid19 στο Νοσοκομείο Βέροιας Χρήστος Κούτρας, η υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Βέροιας, Διευθύντρια Χειρουργός Μαρία Χατζή και ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Κώστας Ρίζος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και πολίτες.

Δείτε τα παρακάτω ενημερωτικά βίντεο:

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69