tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» διοργάνωσε τον 5ο περίπατο ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ως γνωστών, ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο παγκόσμιος μήνας πρόληψης καρκίνου του μαστού. Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών διοργανώνει αυτό το διάστημα δράσεις για την ενημέρωση του κοινού.

Το πρωί της Τρίτης, τα μέλη του Συλλόγου, μαζί με «Τα παιδιά της άνοιξης», τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, τα παιδιά της ΜΑμΑ, σπουδαστών του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων - συλλόγων, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Φόρεσαν στο πέτο το χαρακτηριστικό κορδελάκι κατά του καρκίνου και κρατώντας ροζ μπαλόνια περπάτησαν, στην αγορά της πόλης, όλοι μαζί μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου.

Διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα και στους πολίτες και όλοι μαζί τερμάτισαν εκεί απ όπου ξεκίνησαν, στην πλατεία Δημαρχείου.

Τα παιδιά των συλλόγων έστειλαν το δικό τους μήνυμα, ότι σ' αυτήν την μάχη δεν είναι κανείς μόνος, αφήνοντας τα μπαλόνια τους στον ουρανό.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69