tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την αξία του Μητρικού Θηλασμού πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Εκδήλωση για την αξία του Μητρικού Θηλασμού πραγματοποίησε το Κέντρο Υγείας στον πεζόδρομο της Βέροιας, στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους - Πρ. Ηλία.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού που καθιερώθηκε να εορτάζεται την πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη, οι μαίες του Κέντρου Υγείας Βέροιας, υπό την μουσική υπόκρουση παιδικών τραγουδιών, μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα για την προώθηση του μητρικού θηλασμού στις εγκυμονούσες και τους γονείς, ενώ μπαλόνια, φρέσκα φρούτα και χυμούς στα μικρά παιδιά.

Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας είναι «Προάγουμε τον μητρικό θηλασμό - Εκπαιδευόμαστε και Υποστηρίζουμε», όπως αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο η Μαία του Κ.Υ. Βέροιας Δήμητρα Καρασαχινίδου.

Το Τμήμα Γονεϊκότητας και Μητρικού Θηλασμού του Κ. Υ. Βέροιας λειτουργεί κανονικά, έπειτα από τις δυσλειτουργίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με δια ζώσεις συνεδρίες και κατ’ οίκον επισκέψεις, έχοντας ως σύνθημα «καμία γυναίκα χωρίς ενημέρωση, καμία γυναίκα χωρίς υποστήριξη, καμία γυναίκα μόνη».

Το παρόν έδωσε η Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βέροιας Χριστίνα Αθανασιάδου, η πρώην προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού  Διαμάντω Καρανικολοπούλου και προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και μουσικό πρόγραμμα από την Σχολική Χορωδία Δημοτικών Σχολείων Βέροιας όμως ακυρώθηκε λόγω προβλήματος υγείας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Βέροιας και το Δίκτυο Μαιών της 3ης ΥΠΕ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69