tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι απονομές πτυχίων των Εθελοντών στην Βέροια (φωτογραφίες)

Παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πτυχίων των Εθελοντών του Τομέα Υγείας στην Βέροια.

Την τελετή διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου στην Αίθουσα του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου, παρουσία του Μητροπολίτου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτών, προσκόπων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και πολιτών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή ενός βίντεο του έργου που επιτελούν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας.

Η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Βέροιας κ. Ευσέβεια Γκουντή Δουλκέρογλου απηύθυνε χαιρετισμό. Αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Εθελοντές του ΕΕΣ, στη συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος σε δράσεις άλλων φορέων και συλλόγων, στα μαθήματα υγείας εθελοντών και πολιτών από την νοσηλεύτρια του Τμήματος κ.α. «Παλιοί και έμπειροι εθελοντές, μαζί με τους νέους που ακολουθούν το παράδειγμα και τα χνάρια τους, όλοι τους γεμάτοι όρεξη για προσφορά συνθέτουν το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον τόπο μας», είπε κλείνοντας.

Ο Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός σκιαγράφησε την σημερινή ταυτότητα του ΕΕΣ. «Ο ΕΕΣ παραμένει ο ακαταμάχητος προμαχώνας της εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Παραμένει συνάμα ο ακαταγώνιστος πρωτεργάτης, παραστάτης, επίκουρος , αρωγός και αφανής ήρωας της Ελληνικής πολιτείας… Είμαστε ετοιμοπόλεμοι να ανταποκριθούμε άμεσα, εθελοντικά και αποτελεσματικά σε κάθε περίσταση, έχοντας τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό… Έχουμε ιερή ευθύνη απέναντι σε αυτήν την μοναδική διαδρομή. Έχουμε υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι συνεχιστές… Θέλουμε έναν ΕΕΣ απόλυτα διαφανή, που θα είναι ένα απάνεμο λιμάνι κι εχέγγυο της Ελληνικής κοινωνίας…». Τόνισε ότι οι Εθελοντές και Εθελόντριες είναι ο κινητήριος μοχλός του ΕΕΣ, είναι η καρδιά και η ψυχή του ΕΕΣ. Τέλος απηύθυνε κάλεσμα σε γονείς και παιδιά να μάθουν για τον ΕΕΣ, για τη διάδοση κι εμπέδωση των αρχών του εθελοντισμού που είναι φάρος φωτεινός. «Είναι σημαντικό να μυηθεί η νέα γενιά και να επενδύσουμε στον εθελοντισμό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμονας συνεχάρη τις εθελόντριες και τους εθελοντές και εξήρε το έργο που επιτελεί ο ΕΕΣ και το Περιφερειακό Τμήμα της πόλης μας.

Ακολούθησε η απονομή πτυχίων των Εθελοντών Τομέα Υγείας και η υπόσχεση – αντιφώνηση Εθελοντή*.

Η Εθελόντρια Άννα Κουϊκόγλου εκ μέρους των Εθελοντών απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βέροιας κ. Παύλο Πυρινό, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό και στον Μητροπολίτη μας κκ Παντελεήμων.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Βέροιας, Χρύσα Λιούλια.

Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγές Βεργίνας και την Σχολική Χορωδία Βέροιας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μουσικού Ελένης Αναγνώστου.

*Πτυχία απονεμήθηκαν στους Εθελοντές Τομέα Υγείας (Τάξη 2019):

Αναστασίου Αικατερίνη

Αναστασίου Δέσποινα

Βελίκου Αθηνά

Δελαβερίδου Ιωάννα

Καρπούζα Σοφία

Κασιάρα Δέσποινα

Κουτσογιαννοπούλου Τριανταφυλλιά

Κουϊκόγλου Άννα

Κοντογιαννίδου Δέσποινα

Κρητιτζή Φωτεινή

Μαργαρίτη Φρειδερίκη

Μαστοροπούλου Διονυσία

Μαυρατίδου Μάρθα

Σεβαστειάδου Βαρβάρα

Ταχματζίδου Μαρία

Τοπούζη Ευστρατία

Προαγωγες σε Εθελοντη Β’

ΛΑΓΙΩΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΣΙAMIKOY TIKA ΑΘΗΝΑ

ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΤΣΑΠΕΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΗΛΩΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΥΦΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΤΣΙΣΜΕΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΕΥΦΗΜΙΑΝΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ

ΜΑΣΤΡΑΥΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΙΡΕΚΛΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

ΠΡΑΠΑΒΕΣΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΜΠΑΜΝΙΑΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΜΕΝΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΥΦΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Προαγωγές σε Προϊσταμένη Α’

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΟΥΛΑ

Προαγωγές σε Προϊσταμένη Β’

ΜΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69