tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός στα νέα ιατρεία της Οδοντιάτρου Βασιλικής Κυρατζή και του Αγγειοχειρουργού – Αγγειολόγου Δημήτρη Παπαδημητρίου (φωτογραφίες)

Ο αγιασμός των νέων ιατρείων της Οδοντιάτρου Dr. Βασιλικής Χ. Κυρατζή και του συζύγου της του Dr med Δημήτριου Ν. Παπαδημητρίου, Ενδαγγειοχειρουργού - Αγγειοχειρουργού - T. Αναπληρωτή  Διευθυντή Αγγειοχειρουργικής Κλινικής 424 ΓΣΝΕ - Επισκέπτη Αγγειοχειρουργό HERZZENTRUM, UNIVERSITATS SPITAL, Zurich, Switzerland – Διευθυντή Αγγειοχειρουργικού Τμήματος Euromedica, Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης , πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Ο αγιασμός των ιατρείων πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα παρουσία της οικογένειας των ιατρών, συγγενών και φίλων, που έσπευσαν να ευχηθούν «Καλές δουλειές στο δύσκολο και απαιτητικό λειτούργημα που επιτελούν». Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης  Αμφιλόχιος Πατρίκας.

Οι δύο καταξιωμένοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στη Βέροια, μεταφέρθηκαν στην οδό Τσούπελη 4 στον 2ο όροφο. Ο όμορφος και φιλόξενος χώρος των νέων ιατρείων είναι πλήρως εξοπλισμένος με υπερσύγχρονα και εξειδικευμένα  μηχανήματα.

Η διαμόρφωση των ιατρείων είναι υποδειγματική και παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες: Κλινική και χειρουργική αντιμετώπιση όλων των αγγειακών παθήσεων καθώς και όλων των οδοντιατρικών θεραπευτικών παρεμβάσεων. Παράλληλα προσφέρονται αισθητικές παρεμβάσεις προσώπου και σώματος υπό την επίβλεψη συνεργάτη πλαστικού χειρουργού.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 με ένα ξεχωριστό aesthetic lab cocktail party!

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69