tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Το απόγευμα της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας.

Εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής ηγεσίας,και καταξιωμένοι επαγγελματίες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση στηρίζοντας το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας, Ευσέβεια Γκουντή Δουλκέρογλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κι ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ακολούθησε ομιλία του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Χημικού Μηχανικού, MSc Διαχείριση Αποβλήτων, Κωνσταντίνου Βεργώνη, με τίτλο «Έντονα καιρικά φαινόμενα και η αντιμετώπισή τους». Ο κος Βεργώνης αναφέρθηκε αναλυτικά στα έντονα καιρικά φαινόμενα που αποτελούν απόρροια της κλιματικής αλλαγής, στις δράσεις της πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων και στο έργο που επιτελεί το τοπικό τμήμα της ΠΕ Ημαθίας.

Στη συνέχεια η εκπαιδεύτρια Χρύσα Λιούλια αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1940.

Ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λημνιώτης ευλόγησε την βασιλόπιτα κι έπειτα μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το φλουρί έτυχε η Μαρία Τσέκα μέλος του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Βέροιας, που πήρε ως δώρο ένα βιβλίο πρώτων βοηθειών.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πληθώρα δώρων που προσέφεραν επαγγελματίες της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Διοικητής τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκος Παλαμούτης, οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Συρμούλα Τζήμα, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Πυρινός, ο πρόεδρος ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πολιτευτής Βασίλης Κοτίδης, ο εκπρόσωπος του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας Ανέστης Δαφνόπουλος κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69