tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ρίψη εμβολίων για την λύσσα

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της της Φθινοπωρινής εκστρατείας ρίψης - διανομής εμβολίων - δολωμάτων κατά της λύσσας, για την από του στόματος ανοσοποίηση των άγριων ζώων στις 29/09/2023 έως 06/10/2023, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις εμβολίων – δολωμάτων από το αεροδρόμιο της Έδεσσας στις κάτωθι περιοχές :

Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ → ΦΥΤΕΙΑ, ΑΡΚΟΧΩΡΙΟΝ, ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ, ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΟΠΑΝΟΣ, ΧΑΡΙΕΣΣΑ, ΛΕΥΚΑΔΙΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΝ, ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΝ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΜΑΡΙΝΑ, ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΝ, ΣΑΝΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ, ΆΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΝ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΝ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΝ, ΆΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ, ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΟΔΑΚΙΝΕΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ.

Σχετικά με τα εμβόλια-δολώματα, που χρησιμοποιούνται για την ανοσοποίηση της άγριας πανίδας, και προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με αυτά, πρέπει να τονιστούν τα παρακάτω:

• Το εμβόλιο-δόλωμα έχει την όψη μικρού κύβου χρώματος λαδί-καφέ με οσμή ψαριού και περιέχει ζωντανό ιό ελαττωμένης λοιμογόνου δύναμης. Σε περίπτωση επαφής με αυτό, πρέπει να ακολουθήσει άμεσα επίσκεψη στο γιατρό.

• Σε περίπτωση εύρεσης των εν λόγω εμβολίων-δολωμάτων σε αγροτικές και δασώδεις περιοχές απαγορεύεται στους πολίτες να τα ακουμπούν ή να τα πατούν, καθώς και να έρθουν σε οποιαδήποτε επαφή με αυτά, ενώ επιβάλλεται η σχετική ενημέρωση των τοπικών κτηνιατρικών αρχών. (Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ-Μητροπόλεως 44 – Βέροια, τηλ. 23313 50193, 50135).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69