tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα που οργάνωσε η 8η ΤΟΜΥ με αφορμή την εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη  (13/11-17/11).

Την Τρίτη 14/11 η διεπιστημονική ομάδα μέτρησε τα επίπεδα σακχάρου στους πολίτες της Βέροιας, από την πλατεία ωρολογίου. Πραγματοποιήθηκαν δεκάδες μετρήσεις και ο κόσμος ενημερώθηκε μέσω έντυπου ενημερωτικού υλικού. Η 8η ΤΟΜΥ ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα. Χριστίνα Αθανασιάδου για την προμήθεια υγειονομικού υλικού καθώς και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία για την προμήθεια του έντυπου υλικού και των αφισών. Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας κ. Κοτίδης Βασίλειος, ο δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών πολεοδομίας κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος και η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας κα. Μπατσαρά Γεωργία. 

Την Πέμπτη 16/11 η διεπιστημονική ομάδα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας και μέτρησε τα επίπεδα σακχάρου στο προσωπικό και στους αξιωματικούς του τμήματος. Η 8η ΤΟΜΥ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Α.Τ Βέροιας, για την αποδοχή της πρόσκλησης και την άψογη συνεργασία. 

Την Παρασκευή 17/11 η διεπιστημονική ομάδα επισκέφθηκε την 1η Μεραρχία Πεζικού Βέροιας για μια πρωτότυπη ενημερωτική δράση εντός του στρατοπέδου. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μέσω έντυπου ενημερωτικού υλικού και μετρήσεις σακχάρου σε στελέχη και πολιτικό προσωπικό. Η 8η ΤΟΜΥ ευχαριστεί θερμά, τον διευθυντή του 9ου επιτελικού γραφείου Συνταγματάρχη κ.Κουτσαντα Χρήστο, για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συνεργασία. 

Ολόκληρη την εβδομάδα (13/11-17/11), οι πολίτες του δήμου Βέροιας, μπορούσαν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μέτρηση σακχάρου εντός του χώρου της δομής στην οδό Κομνηνών 30-32, Καλλιθέα. 

Στις δράσεις συμμετείχαν ο συντονιστής της 8ης ΤΟΜΥ Γενικός Ιατρός κ. Τζαφέρης Ηλίας, οι Νοσηλεύτριες κα. Μεταλλίδου Χρυσάνθη, κα. Τζιάτζιου Άννα, κα. Τσίπη Μαρία και ο Επισκέπτης Υγείας κ.Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος. 

Τέλος, η 8η ΤΟΜΥ ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στη δράση και επιφυλάσσεται για μελλοντικές δράσεις, πάντα με γνώμονα την πρόληψη και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69