tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Με κόκκινους φιόγκους γέμισε η Βέροια": Δράση της 8η ΤΟΜΥ για το AIDS

Στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για τον HIV η 8η ΤΟΜΥ Δήμου Βέροιας διοργάνωσε μια ενημερωτική δράση κατά του AIDS με τίτλο "Ας φορέσουμε τον κόκκινο φιόγκο για τους ανθρώπους που ζουν με HIV". 

Σκοπός ήταν να ενημερωθούν οι νεότερες ηλικιακές ομάδες σχετικά με τον ιό και τη διασπορά του. Για το λόγο αυτό οι επαγγελματίες υγείας προγραμμάτισαν τη δράση τις απογευματινές ώρες στην πλατεία Ελιάς. 

Η ενημέρωση περιελάμβανε ενημερωτικό έντυπο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της 8η ΤΟΜΥ, καθώς και διανομή προφυλακτικών, τονίζοντας τη σημαντικότητα τους στο σπάσιμο της αλυσίδας διασποράς του HIV.

Το σημαντικότερο ήταν ότι οι πολίτες της Βέροιας μπορούσαν να εξεταστούν για αντισώματα του HIV. 

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλειος Κοτίδης και η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας Γεωργία Μπαταρία.

Στη Βέροια δεν υπάρχει HIV-CHECKPOINT. Στα πλαίσια προάσπισης της δημόσιας υγείας η 8η ΤΟΜΥ διαθέτει στο κοινό δωρεάν τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων HIV. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στη δομη στην οδό Κομνηνών 30-32, Καλλιθέα τις ώρες 08:00-14:00, προκειμένου να εξεταστεί ανώνυμα. Δεν χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία, ούτε ραντεβού.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69