tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«6η Ιατρική Εβδομάδα»: Ενημέρωση για τις επιπτώσεις του καπνίσματος

Το απόγευμα της Πέμπτης, 6ης Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας έλαβε χώρα η τελευταία ιατρική εκδήλωση της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού που διοργανώνει η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για 6η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας.

Νωρίτερα στο παρεκκλήσιο του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω τελέστηκε η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό χοροστατούντος του Μητροπολίτου και τέθηκε σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά που μεταφέρθηκε από τον ομώνυμο Ναό της Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Ακολούθησε ομιλία από τον ιατρό – καρδιολόγο Χρήστο Ταχματζίδη, ο οποίος μίλησε για το κάπνισμα και τις επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής, Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης και προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

Η 6η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού πρόκειται να ολοκληρωθεί με τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα τελεστούν το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της άφθαρτης χείρας της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, η οποία θα μεταφερθεί από την Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69