tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήραν προθεσμία για την Πέμπτη και την Τρίτη οι κρατούμενοι για το πολύνεκρο της Εγνατίας

egnatia troxaio4

Προθεσμία πήραν από τον ανακριτή Βέροιας, στον οποίο παραπέμφθηκαν να απολογηθούν, οι δύο συλληφθέντες για τη τραγική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους.

Ο 39χρονος ρουμάνος οδηγός της μοιραίας νταλίκας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας εκτέλεσης εργασιών θα κληθεί να λογοδοτήσει αύριο Τρίτη στον ανακριτή.

Έως τις απολογίες τους παραμένουν κρατούμενοι.

Νωρίτερα, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Βέροιας, η οποία απήγγειλε τις σε βάρος τους κατηγορίες και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Την ίδια στιγμή, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Μια 18χρονη κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται ένας 64χρονος κι ένας 22χρονος.

Νωρίτερα, εξιτήριο πήραν εννέα από τους περίπου 30 πολυτραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν χθες στο νοσοκομείο της Βέροιας. Οι τρεις από αυτούς αντιμετωπίστηκαν στην Ορθοπαιδική και οι έξι στη Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Πηγή: http://www.skai.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69