tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναβλήθηκε η δίκη του 59χρονου ιδιοκτήτη αλόγων που συνελήφθη για ασέλγεια

Αναβλήθηκε το αυτόφωρο του ιδιοκτήτη φάρμας ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία διευθυντή γυμνασίου της Βέροιας ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες όταν έκαναν ιππασία σε σχολική εκδρομή στη Νάουσα.

Η μητέρα της 13χρονης μαθήτριας περιέγραψε το σοκ της κόρης της. Το κορίτσι κατήγγειλε ότι στην εκδρομή του σχολείου της παρενοχλήθηκε σεξουαλικά κατά από ιδιοκτήτη φάρμας αλόγων στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Πέντε μέρες μετά και η μαθήτρια παραμένει συγκλονισμένη.

Η καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη από τον ίδιο το γυμνασιάρχη του σχολείου και αφορούσε δύο από τις μαθήτριες. Ο 59χρονος ιδιοκτήτης της φάρμας συνελήφθη

Η εισαγγελέας Βέροιας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας. Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για τον Δεκέμβριο λόγω της αποχής των δικηγόρων και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί το Δεκέμβριο.

Ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στην Εισαγγελία και βίντεο με άλλες μαθήτριες του σχολείου που έκαναν ιππασία με άλογα της φάρμας του 59χρονου στο οποίο, όπως υποστηρίζει, αποτυπώνεται η σεξουαλική παρενόχληση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69