tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

2ο Τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας”: Γέφυρα-Αίας Ευόσμου το ζευγάρι του τελικού

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας” στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, χαρίζοντας μας στιγμές συγκίνησης. Τα δύο παιχνίδια ξεκίνησαν με την κατάθεση λουλουδιών στην καρέκλα του Δημήτρη Γκίμα που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο του Φίλιππου Βέροιας, μαζί την εικόνα του να κάνει την παρουσία του πιο αισθητή.

Αισθητή και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος βρέθηκε εκεί καλύπτοντας μεγάλο μέρος της εξέδρας. Πριν το τζάμπολ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του τιμώμενου Δημήτρη Γκίμα.

Φίλιππος Βέροιας 62-78 ΜΓΣ Γέφυρας

Στο αγωνιστικό σκέλος, πρώτοι στη “μάχη” ρίχτηκαν ο οικοδεσπότης Φίλιππος Βέροια, με την ομάδα της Γέφυρας. Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Η διαφορά του σκορ παρέμενε σε μικρή κλίμακα, ωστόσο για μεγαλύτερο διάστημα υπέρ της Γέφυρας.

Σε μια γενικά καλή εμφάνιση, ο Φίλιππος είχε περιθώρια να αποδώσει καλύτερα, αδυνατώντας να κυριαρχήσει στην άμυνα. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο, όπου η ομάδα του Ευθύμη Κοθρά έχασε τη συγκέντρωσή της στο τελευταίο πεντάλεπτο, δίνοντας την ευκαιρία στη Γέφυρα να πάρει διαφορά ασφαλείας, την οποία και διεύρυνε στη συνέχεια. Τελικό σκορ 78-62 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 26-32, 52-54, 62-78

Φίλιππος Βέροιας (Ευθύμης Κοθράς): Νικάι, Κάτζος 10, Ελευθεριάδης 17, Κωνσταντινίδης 4, Ιγγλέζος, Αποστολίδης 15, Ξενιτίδης 6, Μπένας 5, Δήμαλης 5.

ΜΓΣ Γέφυρας (Παναγιώτης Τζιβάνης): Κελεσίδης 10, Πολυμένης, Σαμαράς, Φόρογλου 6, Χρυσόπουλος 21, Σιώπης 14, Κουγουζίδης 15, Αλευρίδης, Καλαϊτζίδης 5, Λαζάρου 7, Στράτος, Μπάρμπας.

Αίας Ευόσμου 63-49 Τρίκαλα Basket

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Αίας Ευόσμου και Τρίκαλα Basket προσέφεραν στιγμές υψηλής έντασης στην αρχή, αλλά δεν κράτησαν τον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους. Η πρώτη περίοδο έμοιαζε με ντέρμπι, αλλά στη δεύτερη τα Τρίκαλα κυριάρχησαν φτάνοντας το +9, με το 36-27 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, με τα Τρίκαλα να πετυχαίνουν συνολικά μόνο 22 πόντους. 63-49 για την ομάδα της Θεσσαλονικής, η οποία θα βρει στον Μεγάλο Τελικό τη Γέφυρα.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας

15:00 Φίλιππος Βέροιας – Τρίκαλα Basket (Μικρός Τελικός)
17:00 ΜΓΣ Γέφυρας – Αίας Ευόσμου (Μεγάλος Τελικός)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας του τουρνουά:

https://www.filipposbc.gr/2022/10/01/2o-toyrnoya-dimitris-gkimas-mgs-gefyr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69