tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας”

Το 2ο Τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας” ολοκληρώθηκε και τίμησε επάξια τον “θρύλο” του Φιλίππου. Νικητής του φετινού τουρνουά ο Αίας Ευόσμου, ενώ όλες οι ομάδες παρέλαβαν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια. Μετά το τέλος του αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης, ακολούθησε βράβευση της κυπελλούχου ομάδας και ευχαριστήριες ομιλίες από τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Λαζό και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Βέροιας, κ. Δέλλα Θανάση.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με τον Μικρό Τελικό μεταξύ του Φιλίππου και των Τρικάλων. Μια πρόωρη αναμέτρηση της Β’ εθνικής, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, τη διαφορά του σκορ ήλεγχε η ομάδα των Τρικάλων, φτάνοντας την ακόμα και σε διψήφιο αριθμό. Ο Φίλιππος πάντα έβρισκε τρόπο να μειώνει, ωστόσο το ημίχρονο τον βρήκε στο -8. Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε περίπου με τον ίδιο τρόπο, αλλά πολύ χαμηλότερο ρυθμό. Ο Φίλιππος πλήρωσε ακόμα ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο, που έδωσε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να δώσουν μεγάλες διαστάσεις στη νίκη τους. Τελικό σκορ 67-50 υπέρ των Τρικάλων.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 30-38, 41-50, 50-67

Φίλιππος Βέροιας (Ευθύμης Κοθράς): Νικάι 8, Κάτζος 11, Κωνσταντινίδης 6, Ιγγλέζος 3, Αποστολίδης 11, Ξενιτίδης 5, Μπένας 6, Δήμαλης 0.

ΜΓΣ Γέφυρας 60-96 Αίας Ευόσμου

Στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, αλλά η Γέφυρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Αίαντα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας, ουσιαστικά, “καθάρισε” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με μια διαφορά 20 πόντων. Διαφορά που όχι μόνο δεν μπόρεσε να “μαζέψει” η Γέφυρα, αλλά διευρύνθηκε κιόλας στο +36. Τελικό σκορ 96-60 υπέρ του Αίαντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 28-48, 47-76, 60-96

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την ημέρα τελικών του 2ου Τουρνουά “Δημήτρης Γκίμας”:

https://www.filipposbc.gr/2022/10/02/oloklirothike-to-2o-toyrnoya-dimitris-g/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69