tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διατροφικές συνήθειες την δεύτερη ημέρα του camp

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Βέροια τα πρόσωπα των μικρών μαθητευόμενων αθλητών γέμισαν χαμόγελα και ευχαρίστηση κατά την διάρκεια των μαθημάτων της 2η ημέρας του Veria Basketball Camp 2016.

Τα παιδιά στο πρώτο μέρος της προπόνησης δούλεψαν σκληρά και διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και ατομική άμυνα. Στο διάλειμμα τα παιδιά απόλαυσαν το φαγητό τους που ήταν προσφορά του κου Νιώπα Κώστα ξεκουράστηκαν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα Δέσποινα Τσανακτσίδου (Διαιτολόγο – Διατροφολόγο) για την καθημερινή διατροφή ενός αθλητή. Η κα Τσανακτσίδου συνομίλησε με τα παιδιά, άκουσε τις απορίες τους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της απηύθυναν τα παιδιά.

To δεύτερο μέρος της προπόνησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους νεαρούς αθλητές αφού περιλάμβανε περισσότερο παιχνίδι αλλά και εφαρμογή όλων όσων διδάχθηκαν. Η συμμετοχή των Κ. Τσαρτσαρή και Μ. Παπαμακάριου στα παιχνίδια ανέβασε την διάθεση των παιδιών στα ύψη καθώς οι δυο άσοι του μπάσκετ εντυπωσίασαν με τις κινήσεις τους ενώ δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές φάσεις των ίδιων των παιδιών.
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook

(http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69