tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι Texas Losers κέρδισαν το Νοσταλγία

Τεταρτη 22 του Ιουνίου έγινε ενας απο τους πιο όμορφους τελικούς του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ . Ενα παιχνίδι γεμάτο πάθος , όρεξη , χαμόγελα και οδηγό το Ευ Αγωνίζεσθαι . Αλλαγή του ονόματος λοιπόν στους νικητές , απο Texas Losers , σε Texas Champions πλέον !!

Όλοι τους ήταν υπέροχοι λοιπόν , με πρωτο και καλυτερο τον αρχηγό Μπιζετα , που με δικα του καλάθια αυτοθυσίας έκρινε το παιχνίδι . Στο πρωτο ημίχρονο πήραν προβάδισμα με έναν τρομερό Παπαδόπουλο , και έναν Μανουρα να κανει πραματα και θαματα !! Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν την σκυτάλη ο Πυρκας και ο αρχηγος για να καταφέρουν να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά .

Πάλεψαν τα κακά παιδια αλλα δεν κατάφεραν να γυρίσουν την ροη του αγωνα ! Προδόθηκαν απο την αστοχία τους και την έλλειψη ζωντάνιας στο τέταρτο δεκάλεπτο μετα την μέχρις τοτε υπερπροσπάθεια σε αμυνα και επιθεση . Βέλος ο Δουλαλας , τριποντος εκτελεστής ο Στυκας , αλάνθαστος ο Κωστογλιδης και ενας Πολυμερης φόβητρο στην ρακέτα , κατέβασε ενα καρό ριμπάουντ , αλλα δεν ήταν αρκετά για να φέρουν το κυπέλο !

Texas Losers 60- Bad Boys 48.

TEXAS CHAMPIONS: Σαββαιδης 3, Πυρκας 10, Μπιζετας 14, Παπαδοπουλος 13, Σπυριδωνιδης 6, Μανουρας 14, Λιανιδης , Γκουνταρας.

BAD BOYS: Δουλαλας 14, Γωγος 1, Στυκας 9, Κωστογλιδης 14, Δομουτζης 4, Πολυμερης 6, Μπακαλιδης , Λιακοπουλος .

Να σημειωθεί οτι ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Μουρατιδης Σαββας απο τους Χωρις Ελεος .
Πρώτος στον διαγωνισμό τριποντων ο Κλωναρας Μιχαλης απο τους Ατλας .

"Ευχαριστούμε τον κύριο Βαγγέλη Αλεξανδρή που μας τίμησε με την παρουσία του και εκανε τις βραβεύσεις των πρώτων τριών ομάδων . Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Βέροιας κύριο Κώστα Βοριατζιδη για την παρουσία και την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κύριο Αλεξανδρή.

Ευχαριστούμε τον κύριο Θεόφιλο Παπαδόπουλο και τους διαιτητές , τα αγόρια και κορίτσια μας της γραμματείας , τον γιατρό μας κύριο Φραγκάκη , την ΕΚΑΣΚΕΜ , τον χορηγό επικοινωνίας μας κύριο Πιπερακη και τελος το πιο σημαντικό κομμάτι ολους εσάς αθλητές και θεατές που βοηθήσατε να τελειώσει με επιτυχία και λάμψη ενα ακόμα τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ" αναφέρουν οι διοργαντωές .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69