tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Παρασκευή στο "Νοσταλγία"

Από τα πιο όμορφα παιχνίδια στο τουρνουά έγιναν την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιαδης στην Εληα όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Basket Gurus και οι Dalton’s , με νικητές τους τελευταίους με σκορ 50-66 .

Τι να πει κανείς για την ομάδα του Κυβεντίδη , κάθε αγώνας και ένα σόου ανεπανάληπτο από χαμόγελα , διασκέδαση και φυσικά πολύ μπάσκετ ! Αν το νόημα του τουρνουά Νοσταλγία μπορούσε να αποτυπωθεί με ένα όνομα , αυτό θα ήταν Basket Gurus . Στα του αγώνα λοιπόν , στην τελευταία παράσταση της ομάδας έχοντας το απόλυτο σερί με 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ! Όλοι τους ήταν υπέροχοι ! Ο Τσιγαρας και ο Τζουρτζιας στο σκοράρισμα , οι Κυριακιδης , Πολυμενης και Σπύρος Αλεξίου μοίραζαν ασίστ , οι Μπιζετας , Χωματάς και Παυλιδης έτρεχαν σε άμυνα και επίθεση και οι Πετκελης και Δέλλιος πρώτοι στον αιφνιδιασμό ! Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν στην τελευταία τους παράσταση για φέτος να πάρουν την πρώτη νίκη .

Οι Dalton’s δραπέτευσαν από τον χθεσινο αγώνα και έφυγαν με κλοπιμαία το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα ! Ο Σιάσιος σκόραρε ακόμα και με χειροπέδες , ένας Πετρόπουλος να τον πιεις στην << κανάτα>> δεν σταματιοταν στο ζωγραφιστό , ο Αχτσης έκλεψε τα κλειδιά της φυλακης αλλά και τις αντίπαλες μπάλες για να μπορέσουν να δραπετεύσουν , και οι Καραγιαννοπουλος με τον Μπογδαμπειδη Γ πιστόλιασαν το αντίπαλο καλάθι , για να μπορέσει να φύγει εύκολα νικήτρια η ομάδα από το γήπεδο .

BASKET GURUS: Τσιγαρας 13(1), Κυριακιδης 4,Πολυμενης , Αλεξιου 2, Τζουρτζιας 12(1), Μπιζετας 2, Χωματάς 2, Πετκελης 4, Κυβεντιδης 4, Δέλλιος 7(1).

DALTONS: Σιστακος 7(1), Πετροπουλος 12, Καραθανασης 2, Σιάσιος 16(2), Αχτσης , Μπογδαμπειδης Ν. 4, Καραγιαννοπουλος 10, Ιωαννιδης 9, Μπογδαμπειδης Γ 6.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69