tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε το Σάββατο στο τουρνουά Νοσταλγία

Το Σάββατο 9 Ιουνίου έγιναν δυο παιχνίδια το καθένα με ξεχωριστή ομορφιά ατο κλειστό ΔΑΚ Βικελας . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Φουφουτος κέρδισαν τους Morfis Wood με σκορ 40-46 κοιτώντας πλέον με σοβαρές βλέψεις την 4αδα κάτι όμως που πλέον εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα .

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ένας συγκλονιστικός αγώνας , που παρόλο που ήταν αδιάφορος καθώς οι Bad Boys τερμάτισαν 2οι στον Όμιλο και οι Θύελλα δυστυχώς αποκλείστηκαν από την δεύτερη φάση , χρειάστηκε η παράταση για να βγει ο νικητής !!! Με την ομάδα του Μπακαλίδη να παίρνει το Ροζ φύλλο με σκορ 53-50.

Έδειξε έτοιμη η αρμάδα του Μορφη να παλέψει το παιχνίδι το οποίο θα έκρινε την είσοδο της στην επόμενη φάση και μπήκε δυνατά στον αγώνα . Ο Παντσιος ήταν ασταμάτητος για έναν ακόμα αγώνα σκοράροντας από κάθε θέση και ο αρχηγός τον συμπλήρωνε όταν έκαιγε η μπάλα . Εξαιρετικά τα αδέλφια Νίκος και Μάκης Καλαϊτζής στην άμυνα και στα ριμπάουντ και ένας Κασαπίδης ασταμάτητος έδειξε γιατί έλειπε από τα υπόλοιπα παιχνίδια . Λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία και δεν τα κατάφεραν όμως .

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φουφουτος μετά την κακή αρχή στο τουρνουά και δηλώνουν παρών για την πρόκριση στην επόμενη φάση ! Ένας φορμαρισμένος Αμοιριδης για ένα ακόμα παιχνίδι ασταμάτητος , ο Παπαδόπουλος είναι απλώς Ξαδελφος του Φλας και ο Σαράφης όσους πόντους έβαλε τόσα επιθετικά ριμπάουντ μάζεψε και κατάφεραν να κερδίσουν ένα ακόμα αμφίρροπο παιχνίδι .

MORFIS WOOD: Καλαιτζης Ν. , Παντσιος 11(1), Κασαπίδης 12, Τσαλιγοπουλος 5, Καλαιτζης Μ 4, Μορφής 8, ΧΑτζηκωστας , Φουντουλης .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 11(1), Μιχαηλιδης 2 , Μωϋσιάδης , Καλάντζοπουλος , Αμοιριδης 18(1), Σαράφης 10(1), Λαζαρου , Νικολοπουλος 5(1).

Το πρώτο παιχνίδι για φέτος που πήγε παράταση ήταν αδιάφορο βαθμολογικής πλευράς , δείχνοντας μια ακόμα φορά την ομορφιά του τουρνουά . Ο Δομουτζης ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση , ο Δουλαλας έτρεξε και σκόραρε και ο Μαυροκεφαλίδης κυριάρχησε ατο ζωγραφιστό . Καταλυτική η άμυνα των Γώγος και Γαβριλακης που δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους . Τέσσερις νικες και μια ήττα ο απολογισμός της Α φάσης και δεύτερη θέση για τους Bad Boys στον Β Όμιλο .

Μια Θύελλα που θα μας λείψει για το πάθος , την αγωνιστική συμπεριφορά που πάλεψε οκά τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδειξε ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση παρά τρίχα . Ο Πιπερίδης έδωσε το έναυσμα για την επίθεση , οι Ζαλωνης και Μονας με πολύτιμες λύσεις στην επίθεση , και ο ακούραστος Πεχλιβανίδης με τον συνήθη ύποπτο Χατζηπαυλιδη τα έδωσαν όλα , αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν . Τετάρτη θέση για την αρμάδα του Κονδωνη στον Β Όμιλο και ραντεβού με ενθουσιασμό για του χρόνου .

BAD BOYS : Γώγος 3, Μαυροκεφαλίδης 16, Πολυμερης , Δουλαλας 16, Λιακοπουλος , Στυκας 7, Καπαγεριδης , Σπυριδόπουλος , Δομουτζης 10, Γαβριλακης 1 .

ΘΥΕΛΛΑ: Πιπερίδης 10, Κονδωνης 4, Γκοντοπουλος 3, Πεχλιβανίδης 4, Χατζηπαυλιδης 8, Ζαλωνης 12, Μονας 7, Τσεγκος 2, Μουρατιδης , Βαρβερης , Μπουζίκας .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69