tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο ΑΟΚ

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν ο ΑΟΚ. Επικράτησε με 89-60 της Αλεξάνδρειας και πάει ως πρώτος στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Θωμά Τούσα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 21 νίκες και 1 ήττα, 1684 πόντους υπέρ (76.55 μ.ο.) και 1192 πόντους κατά (54.18 μ.ο). Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των πόντων ανά παίκτη αλλά και μια γενική ανασκόπηση της χρονιάς.

Το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον συντοπίτη ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, καθώς η εκνευριστική αναμονή για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι βόλεϊ μετά την προγραμματισμένη έναρξη, δημιούργησε προβλήματα σε όλους του παίκτες.

Η εικόνα του ΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτρια και οι φιλοξενούμενοι βρισκόταν πάντα κοντά στο σκορ.

Από το τρίτο δεκάλεπτο όμως και έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, μεγάλωσαν τη διαφορά, ωστόσο και πάλι έχασαν εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα να βγάλουν...εκτός εαυτού τον Θωμά Τούσα, ο οποίος μετά το παιχνίδι μίλησε για : "μεγαλύτερη σοβαρότητα που θα πρέπει να επιδείξουμε στην παρούσα φάση και μάλιστα ενόψει των play off που δεν μπορούν να περιμένουν! Πρέπει να έχουμε την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και εικόνα όπως η σημερινή, δεν συνάδει σε μια ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση."

Πλέον, ξεκινά για τον ΑΟΚ η προετοιμασία ενόψει της πρώτης φάσης των play off. Το πρώτο παιχνίδι ορίστηκε το Σάββατο 8/4 στις 20.00 στο ΔΑΚ Βικέλας, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Έδεσσας, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση. Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες, θα περάσει στον τελικό.

Τα δεκάλεπτα : 17-17, 34-31, 67-44, 89-60

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 13, Ουσουλτζόγλου 3, Χρυσάφης 5 (1), Γκανάς 8 (2), Γεωργαλής 3 (1), Καπνάς 3, Μάντσος 10, Παπουλίδης 4, Λέφας 10, Γκεκόπουλος 16, Γιαννουζάκος 14 (4)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69