tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Τα ζευγάρια των πλέι οφ - Δυο πέφτουν και μια ομάδα σε κίνδυνο

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Στην επόμενη φάση, στα πλέι οφ, θα συµµετάσχουν οι οµάδες οι οποίες µετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος και σύµφωνα µε την βαθµολογία την οποία συγκέντρωσαν κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 4 του βαθµολογικού πίνακα.

Οι οµάδες θα αγωνιστούν µεταξύ τους σε ζευγάρια ως εξής:

Ζευγάρι:(Α) 1 – 4 ΑΟΚ - ΓΑΣ Έδεσσα (Ο πρώτος µε τον τέταρτο της βαθµολογίας της κανονικής περιόδου)

Ζευγάρι:(Β) 2 – 3 Αριδαία - Πανεδεσσαϊκός (Ο δεύτερος µε τον τρίτο της βαθµολογίας της κανονικής περιόδου)

Νικήτριες αυτής της φάσης αναδεικνύονται οι οµάδες οι οποίες θα επιτύχουν δύο νίκες επί των αντιπάλων τους στους µεταξύ τους αγώνες . Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της οµάδος η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου (Βέροια και Αριδαία στην δική μας περίπτωση) και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου της. Σε περίπτωση που χρειασθεί και τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην έδρα της οµάδας η οποία κατά την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος είχε καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας (Βέροια και Αριδαία αντίστοιχα).

Στην Β' Φάση των PLAY OFFS του Πρωταθλήµατος οι νικητές των συναντήσεων της Α΄ ΦΑΣΗΣ των PLAY OFFS θα αγωνισθούν µεταξύ τους . Νικήτρια αυτής της Φάσης θα είναι η οµάδα που θα πραγµατοποίηση δύο νίκες επί του αντιπάλου της. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της οµάδος η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου και ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου της. Σε περίπτωση που χρειασθεί και τρίτος αγώνας αυτός θα γίνει στην έδρα της οµάδας η οποία κατά την λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήµατος είχε καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας.

Η νικήτρια οµάδα θα καταλάβει την 1η θέση και θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝ∆ΡΩΝ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. , η ηττηµένη θα καταλάβει την 2η
θέση της τελικής βαθµολογικής κατάταξης του Πρωταθλήµατος. Την 3η θέση καταλαµβάνει η οµάδα από τους ηττηµένους της Α΄ ΦΑΣΗΣ των PLAY OFFS του Πρωταθλήµατος που κατετάγη στην υψηλότερη θέση της βαθµολογίας µετά την λήξη της Κανονικής Περιόδου.

Από την Α΄ κατηγορία Ανδρών θα ανέλθει απευθείας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία µία οµάδα, η πρώτη της τελικής Βαθµολογίας.

Αναφορικά με τον υποβιβασμό, στην Β' κατηγορία πέφτει απευθείας ο Σκυδραϊκός. Θα τον ακολουθήσει και ο Βαφύρας λόγω υποβιβασμού του Αιγινιακού από την Γ' Εθνική. Σε κίνδυνο βρίσκεται και η Γουμένισσα διότι από την Β' Εθνική στην Γ' θα υποβιβαστεί ή ο Φίλιππος ή ο Πιερικός ή και οι δυο. Η πτώση αυτή μπορεί να συμπαρασύρει την Μελίκη αν αυτή παραμείνει στην 11η θέση. Αν παρασυρθεί και υποβιβαστεί στο τοπικό και η Μελίκη τότε στην Β' θα υποβιβαστεί η Γουμένισσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69