tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αφιερωμένο στο ροδάκινο το Veria Basketball Camp 2018

Η διατροφική αξία των φρούτων και των λαχανικών αλλά και η σπουδαιότητα της ύπαρξής τους στη διατροφή μας είναι εξαιρετικά μεγάλη και γνωστή πλέον σε όλους. Το μεγαλύτερο μέρος των γευμάτων μας θα πρέπει να απαρτίζεται από φρούτα και λαχανικά και η κατανάλωσή τους θα πρέπει να είναι σε καθημερινή βάση. Έτσι λοιπόν το Veria Basketball Camp 2018 είναι φέτος αφιερωμένο στο Ημαθιώτικο φρούτο και δη στο Ροδάκινο, που αποτελεί πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φρούτο.

Από το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 (1η ημέρα του camp) η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, το οποίο θα τηρείται αυστηρά.

1ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΩΡΑ

08:15

ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» - ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

1Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:20

ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

2Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:25

ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΚΑ

3Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:30

ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  – ΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΝΕΚΤΟΤΑΦΕΙΩΝ

2ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΩΡΑ

08:15

ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» - ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

1Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:20

ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

2Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:25

ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ

3η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:27

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

4Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:30

ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – SUPER MARKET “ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΕΣ «Veria Basketball Camp 2018»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
To Veria Basketball Camp 2018 θα διεξαχθεί στη Βέροια από 15-20 Ιουνίου 2018. Συνδιοργανωτές είναι το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας και του ΑΟΚ Βέροιας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΟΣΤΟΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από 6 έως 17 ετών ανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής κατάρτισης και σωματομετρικής δομής. Το κόστος συμμετοχής είναι 60 € / άτομο (αδέλφια τιμή 50 ευρώ/άτομο) το οποίο θα καταβάλλεται με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα ο οποίος και αναλαμβάνει την ορθότητα των στοιχείων και την πλήρη ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο Veria Basketball Camp 2017.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Η μετακίνηση των αθλητών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με λεωφορεία. Τα λεωφορεία θα ξεκινούν με προορισμό το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στις 08:15 από την Πλατεία Ελιάς (χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων) ενώ στις 13:00 θα ξεκινούν το αντίστροφο δρομολόγιο. Κατά το δρομολόγιο θα υπάρχουν ενδιάμεσες στάσεις οι οποίες θα οριστούν από τους διοργανωτές και θα ανακοινωθούν στα ΜΜΕ και στην σελίδα του camp στο facebook. Οι ώρες προσέλευσης – αποχώρησης θα τηρούνται αυστηρά και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των αθληιτκών δραστηριοτήτων , όπως αυτό έχει ανακοινωθεί ή θα τροποποιηθεί από τους υπευθύνους του Veria Basketball Camp 2018. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα

ΠΑΡΟΧΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στο CAMP
Φαγητό (Σάντουιτς – νερό κλπ)
Ρούχα προπόνησης (2T-shirt, καπέλο)
Ιατρική κάλυψη
Απονομή διπλώματος συμμετοχής
Έπαθλα – μετάλλια.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι για την ασφάλειά τους να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των προπονητών και υπευθύνων του camp. Η ένδυση και συμπεριφορά των αθλητών και των προπονητών οφείλει να είναι κόσμια όπως επίσης και ο σεβασμός στις εγκαταστάσεις και η τήρηση της καθαριότητας. Πολύτιμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, mp3 player, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ. απαγορεύονται. Οι διοργανωτές και οι προπονητές δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων, κινητών τηλεφώνων κ.α. Παιδιά με χρόνια προβλήματα όπως Σακχαρώδης διαβήτης, αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα), προβλήματα συμπεριφοράς, αλλεργίες και προβλήματα νευρολογικά (επιληψίες) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των γονέων – κηδεμόνων τους να ενημερώσουν τους προπονητές και τους διοργανωτές ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. Φωτογραφικό υλικό ή video μπορεί να παρουσιαστεί στην σελίδα του camp στο facebook ή στα Μ.Μ.Ε στα πλαίσια προβολής του camp. Σε καμία περίπτωση το υλικό αυτό δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς και διάθεση σε τρίτα πρόσωπα. Το μέλος που δεν εφαρμόζει τους κανόνες συμμετοχής θα αποκλείεται από το camp. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του camp στο facebook http://www.facebook.com/veriacamp καθώς και στο στο τηλέφωνο 6984 958 745.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2018» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69