tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Veria Basketball Camp

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28/6 η δεύτερη περίοδος του Veria BasketballCamp 2019 ρίχνοντας έτσι την αυλαία του 5ου κατα σειρά Basketball Camp που διοργανώθηκε στην πόλη της Βέροιας από τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας, ΑΟΚ Βέροιας και Αετών Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της 2ης εβδομάδας oι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές, τις πρωινές ώρες του camp εκτέλεσαν σε σταθμούς ασκήσεις με στόχο την βελτίωση της δύναμης, της ταχύτητας, της ευκινησίας και της εκρηκτικότητας τους καθώς και τεχνικές χειρισμού της μπάλας. Οι απογευματινές προπονήσεις στόχευαν στη βελτίωση της τεχνικής αλλά και την εφαρμογή των όσων τα παιδιά διδάσκονταν κατά το πρωϊνό πρόγραμμα. 

Τα μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 12+, τις πρωινές ώρες ακολούθησαν ένα διαφορετικό προπονητικό πρόγραμμα, ταχύτητας, δύναμης και αντοχής που είχε σχεδιάσει ο Christos Michailov και οι συνεργάτες του ενώ το απόγευμα "δούλεψαν" στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσαρτσαρή και ένα επιτελείο έμπειρων και αναγνωρισμένων προπονητών, κάνοντας προπονήσεις υψηλού επιπέδου στο εξειδικευμένο πρόγραμμα elite training 12+ που είχε σχεδιαστεί ειδικά γι αυτές τις ηλικίες.

Ενδιάμεσα της εβδομάδας τα παιδιά βρέθηκαν στο μαγευτικό τοπίο του Χ/Κ Σελίου όπου εκτός από την καθημερινή προπόνηση τους, έπαιξαν και διασκέδασαν στους χώρους του Χιονοδρομικού.

Την τελευταία ημέρα του Veria Basketball Campόλες οι ομάδες έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια με τους νικητές να παραλαμβάνουν αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ προσφορά, δώρα της εταιρίας GSA Sport (χορηγό του camp) ενώ στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά παρέλαβαν μια σακούλα με προϊόντα περιποίησης και υγιεινής για παιδιά και εφήβους από την εταιρεία Unilever (χορηγό του camp).

Οι νικητές είναι από τα διαγωνιστικά παιχνίδια :

Εμμανουηλίδης Δημήτρης
Νικολόπουλος Βασίλης
Ιατρού Γιώργος
Ζάνος Δημήτρης
Στογιαννόπουλος Αργύρης
Τσιπουρλιάνος Γιάννης
Μπαμπανέλος Βαγγέλης
Χατζηαντωνίου Γιώργος
Εμμανουηλίδης Γιώργος
Παπαδόπουλος Δημήτρης
Δούλαλας Γιώργος
Τσακίρης Απόστολος
Μαργαριτόπουλος Βαγγέλης
Μπιτέρνας Πέτρος
Σαλακάνης Δημήτρης
Καραγεωργίου Γιώργος
Λεμονή Δήμητρα
Γεωργαλή Αδαμαντία
Σιουκούρογλου Ζωή
Πολυμένης Χρήστος

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69