tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΟΚ: Γυρίζει σελίδα στις εκλογές του Φθινοπώρου

Την ώρα που αφήνουμε το καζίνο, τα φρουτάκια και τα virtual sports και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε σε ποδοσφαιρικούς/στοιχηματικούς ρυθμούς με την επιστροφή της Μπουντεσλίγκα, ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθούν το προσεχές Φθινόπωρο.

Το ελληνικό μπάσκετ είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα, καθώς μετά από πολλά χρόνια θεωρείται (σχεδόν) βέβαιο ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα πάψει να είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Στις εκλογές της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο, υποψηφιότητα αναμένεται να βάλουν οι Βαγγέλης Λιόλιος, Παναγιώτης Φασούλας και Γιάννης Σγουρός.

Οι στοιχηματικές, μάλιστα, έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το ποια είναι τα φαβορί στις επερχόμενες εκλογές, όπως βλέπουμε στη novibet.

Εκλογές ΕΟΚ

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021, υπήρχε φημολογία ότι μπορεί να πάρουν παράταση και οι εκλογές, όμως όπως ξεκαθαρίστηκε πρόσφατα, οι εκλογές σε όλες τις Ομοσπονδίες θα διεξαχθούν κανονικά το Φθινόπωρο.

Η ιδιαιτερότητα των επόμενων εκλογών της ΕΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο 81χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας και αν δεν αλλάξει κάτι (υπάρχει η πιθανότητα να προσφύγει στο ΣτΕ) θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο κάθεται από το 2010 (είχε διατελέσει πρόεδρος και από το 1998 έως το 2002).

Φαβορί ο Λιόλιος

Οποτε και να γίνουν οι εκλογές, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέες υποψηφιότητες. Την πρόθεσή τους να λάβουν μέρος σε αυτές έχουν εκφράσει ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Παναγιώτης Φασούλας που ήταν μέλος της χρυσής γενιάς του 1987 και ο Γιάννης Σγουρός, μεταξύ άλλων πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές Νο1 φαβορί για να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ προβάλει ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος η φέρεται να είναι άνθρωπος κοινής αποδοχής. Η απόδοση για να είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ είναι στο 1.80. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Φασούλας σε επίσης χαμηλή απόδοση, ενώ από τους τρεις το μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Γιάννης Σγουρός.

Οι στοιχηματικές συμπεριλαμβάνουν στο στοίχημα και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, σε πολύ μεγάλη απόδοση αουτσάιντερ, θεωρώντας ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τον νέο αθλητικό νόμο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69