tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ενδιαφέρον στη Γερμανία

Συνέχεια σήμερα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ και της Β’ Γερμανίας, με πέντε αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία και άλλες τρεις για τη δεύτερη.

Α’ Γερμανίας

Στο Φορτούνα Ντίσελντορφ – Σάλκε η ζυγαριά της φόρμας γέρνει λίγο προς τη μεριά της Φορτούνα. Ακριβώς όπως μας παρουσιάζουν το παιχνίδι οι αποδόσεις. Οριακά υπέρ της Φορτούνα η φόρμα, αλλά και δεδομένη η αδυναμία της να νικήσει σε παιχνίδια που είναι καλή. Λες και φοβάται όταν προηγείται. Δεν νίκησε τη Χέρτα αν και προηγήθηκε με 3-0, δεν νίκησε την Κολωνία αν και προηγήθηκε με 2-0. Επί Ούβε Ρέζλερ έχει... λυσσάξει στις ισοπαλίες. Με την ισοπαλία λοιπόν για pamestoixima και στη σημερινή αναμέτρηση, σε πολύ χαλαρό ποντάρισμα.

Στο Λειψία – Χέρτα οι αποδόσεις του άσου αδικούν την εικόνα της Χέρτα επί ημερών Μπρούνο Λαμπαντία. Οι τολμηροί κάνουν παιχνίδι με τη Χέρτα, γνωρίζοντας βεβαίως ότι αν η Λειψία βρει πεντάλεπτο επιθετικής ακρίβειας θα βάλει δύο γκολ και θα καθαρίσει το παιχνίδι.

Μου αρέσει ο διπλασιασμός απόδοσης που χαρίζει το ασιατικό Over 2.75 στο παιχνίδι Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς. Η άμυνα της Μάιντς είναι ελαφρά... για τα πανηγύρια, ανεξαρτήτως είδους αποστολής, οπότε η «μονόχνωτη» επίθεση της Ουνιόν μπορεί να διευκολυνθεί και από την άλλη, η ικανότητα της Μάιντς στις επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο είναι δεδομένη. Το... πρόβλημά μας στο παιχνίδι θα εμφανιστεί αν η Ουνιόν προηγηθεί (θα ταμπουρωθεί και εκεί η Μάιντς ίσως έχει πρόβλημα δημιουργίας) ή αν η ανάγκη βαθμών τις κάνει και τις δύο προσεκτικές. Αν όμως, η Μάιντς προηγηθεί και η Ουνιόν πάρει κάνα ρίσκο, εκεί τα δεδομένα είναι υπέρ μας.

Στο Αουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν όλες οι αποδόσεις είναι διαβασμένες και δεν μου βγάζουν κάποια ευκαιρία πονταρίσματος.

Β’ Γερμανίας

Στη δεύτερη κατηγορία, στο Μπόχουμ – Χόλσταϊν Κιέλου το στιλ παιχνιδιού της Χόλσταϊν ευνοεί την εμφάνιση τερμάτων και η αρχική τακτική της δίνει προβάδισμα επικράτησης, ακριβώς όπως μας «λένε» οι αποδόσεις και σε αυτή την περίπτωση.

Φοβάμαι το ροτέισον να σας πω την αλήθεια και για αυτό δεν κάνω κίνηση προς το διπλό. Απλά δίκαιο είναι το ασιατικό Over 2.75, το αναφέρω ως ιδέα για χαλαρό ποντάρισμα.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69