tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λιντς - Γουλβς επιλογή το Over 2.5 Goal

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λιντς να αντιμετωπίζει στο «Έλαντ Ρόουντ» τη Γουλβς στο στοίχημα live . Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΛΙΝΤΣ - Η Λιντς έχει 50% απόλυτης επιτυχίας (2/4 νίκες), έως τώρα, στην επιστροφή της στην Premier. Πριν τη διακοπή πήρε εντός έδρας βαθμό από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), δείχνοντας πώς θα είναι ανταγωνιστική ακόμη και με αντιπάλους ανώτερους σε ποιότητα. Βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από το 17', ισοφάρισε στο 59' με τον Ροδρίγο.

Ήταν ανώτερη στο 2ο ημίχρονο, με τον κόουτς Μπιέλσα να προσθέτει πίεση στον Μεντί (στην αριστερά πλευρά της άμυνας των φιλοξενούμενων), βάζοντας τον Ποβέντα-Οκάμπο στη θέση του Αλιόσκι που άρχισε για πρώτη φορά βασικός. Η διαιτησία άφησε παράπονα στη Σίτι για 1-2 φάσεις, που εξετάστηκαν από τον VAR. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία της.

Αγωνιστικά Νέα: Επανέρχεται ο βασικός χαφ Χάρισον (3/1), που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Σίτι. Νοκ άουτ ο νιόφερτος στόπερ Γιορέντε, ο ημιβασικός χαφ Φόρσοου και ο έμπειρος μπακ Μπεράρντι. Ανακάμπτουν ο γκολκίπερ Κασίγια και ο ενδεκαδάτος χαφ Ερνάντεθ (1 συμ.), αμφίβολος ο χρησιμότατος αμυντικός Κούπερ (3 συμ.).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Προέρχεται από 3/4 Under 2.5 (Πρωτάθλημα, League Cup), Έχει 1/3 νίκες εντός, φέτος, στις εγχώριες διοργανώσεις, Τελευταία νίκη εντός με Γουλβς: 2-1 (19/4/2016, Championship)

ΓΟΥΛΒΣ - Η Γουλβς παρουσιάζεται φέτος ή του ύψους ή του βάθους και αυτό φαίνεται από τον απολογισμό της (2-0-2). Μοιάζει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, πριν τη διακοπή έκανε το αυτονόητο με τη Φούλαμ νικώντας με 1-0 εντός. Έτσι συνήλθε από τη σφαλιάρα από τη Γουέστ Χαμ (4-0), την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.

Το γκολ του Νέτο (56') έκρινε το παιχνίδι και έδωσε ανάσα στους πάντες, διότι ο κόουτς Νούνο Εσπίριτο και το συμβόλαιό του είδε φέτος να επεκτείνεται και με μεταγραφές ακριβές πλαισιώθηκε. Όσο και αν κάποιες πωλήσεις τύπου Ζότα, δύσκολα καλύπτονται αγωνιστικά.

Αγωνιστικά Νέα: Πλησιάζει στο 100% ο νιόφερτος μπακ Μαρσάλ (2 συμ.), μοναδικός απών ο βασικός μπακ-χαφ Γιόνι. Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια για τον τεχνικό Νούνο είναι πως το προηγούμενο διάστημα απουσίασαν αρκετοί διεθνείς από τις προπονήσεις της ομάδας του.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει 2/3 Over 3.5 στα πιο πρόσφατα ματς Premier, Μετρά 1/5 νίκες εκτός, στο Πρωτάθλημα, από τις 8/7, Προέρχεται από 3 σερί N/G ως φιλοξενούμενη (Premier)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με κενά στην άμυνα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στην bet365.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69