tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Φαβορί η Παρί

Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με τη Νιμ να υποδέχεται στο «Σταντ ντε Κοστιέρ» την Παρί Σεν Ζερμέν στα αποτελέσματα στοιχήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν δύσκολα θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα. Περιμένουμε να έχει εύκολο έργο και να «καθαρίσει» από νωρίς το τρίποντο. Ποντάρισμα το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό με απόδοση 1.90 στην novibet

ΝΙΜ - Πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης στη σημαντική εκτός έδρας νίκη (1-0) στο ντέρμπι του Νότου κόντρα στη Μονπελιέ. Κατάφερε να "παγιδεύσει" την αντίπαλό της στο αργό τέμπο που τη βόλευε, καταφέρνοντας να είναι επικίνδυνη και στις αντεπιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε μία απ' αυτές στο 84' ο φορ Ριπάρ έδωσε τη νίκη με το πρώτο του φετινό γκολ, μετά από προσπάθεια και ασίστ του εξτρέμ Ζινεντίν Φερά.

Πολύ καλή εφαρμογή στο πλάνο του 4-3-3 με αμυντική προσαρμογή σε 4-5-1 με την 3αδα της μεσαίας γραμμής, Φομπά, Ντο και Κούμπας να δίνει σεμινάρια τακτικής συμπεριφοράς σε παιχνίδι πίεσης. Θετικό το αήττητο των 3 αγωνιστικών, βγάζει πολύ καλή εικόνα –όπως και στο 0-0 με τη Λυών- στα εκτός έδρας ματς.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλά και σημαντικά προβλήματα με βάση το ρόστερ της. Νοκ άουτ λόγω τιμωρίας ο αρχηγός Μπριανσόν (Α, 4/0). Τραυματίες ο λογιζόμενος για 11άδα, Σαρ (Μ, 3/0) και ο εξαιρετικός επιθετικογενής και εκτελεστής, Φερχάτ (Μ, 6/3). Προβληματισμός για την κατάσταση του Παραγουανού Κούμπας (Μ, 6/1) και του Νορβηγού Μέλινγκ (Α, 5/1) που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και έπαιξαν αρκετά. Εκτός επίσης οι μέσοι Ντεπρές και Βαλεριό που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος.

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μονπελιέ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ριπάρ στο 84′.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - Εχει πάρει μπρος για τα καλά, έδειξε κάποιες από τις περυσινές της αρετές στο συντριπτικό 6-1 εντός έδρας επί της Ανζέ. Από πολύ νωρίς δυνατά στο ματς, δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τα πρώτα φετινά γκολ των Φλορέντσι (γκολ για "Οσκαρ" στο 7') και Νεϊμάρ (36').  Εφτασε το 4-1 μέχρι τη συμπλήρωση της ώρας (47' Νεϊμάρ και 57' Ντράξλερ) για να ολοκληρώσουν οι Γκέιγ (71') και Μ'Μπαπέ (84'). Από μία επίσης ασίστ οι Νεϊμάρ και Μ'Μπαπέ.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλά προβλήματα για τους Παριζιάνους. Νοκ άουτ οι τραυματίες Μαρκίνιος (Α, 4/1), Βεράτι (Μ, 5/0), Ικάρντι (Ε, 4/2) και Ντράξλερ (Μ-Ε, 5/2), εκτός οι τιμωρημένοι Ντι Μαρία (Μ-Ε, 4/1) και Κουρζαβά (Α, 2/0). Στα «πιτς» οι εδώ και καιρό τραυματίες Κέρερ (Α, 2/0) και Μπερνάτ (Α, 3/0), ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο νεοαποκτηθείς Ντανίλο Περέιρα (Μ, 0/0) που είχε έρθει σε επαφή με τον Ρονάλντο. Αντίθετα, έτοιμος είναι ο Ερέρα (Μ, 6/0), δύσκολα θα παίξουν οι Νεϊμάρ (Ε, 3/2) και Εμπαπέ (Ε, 3/2).

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εντός έδρας με 6-1 της Ανζέ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (7′, 36′, 47′) πριν ο Τραορέ μειώσει στο 52′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Ντράξλερ (57′), Γκεγέ (71′) και Εμπαπέ (84′).

Χρήσιμα προγνωστικά:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69