tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο Στουτγάρδη - Κολωνία ποντάρουμε στον άσσο

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Στουτγάρδη να υποδέχεται στην «Μερτσέντες Μπενζ Αρίνα» την Κολωνία στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:30.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε τραγική κατάσταση η Κολωνία, τη στιγμή που η Στουτγάρδη πατάει γερά στα πόδια της. Ποντάρισμα στον άσος (1) με απόδοση 2.00 στην interwetten

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Χέρτα στο Βερολίνο, είχε την ουσία και κατάφερε να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Κεμπφ έδωσε το προβάδισμα στην Στουτγκάρδη, με τον Κάστρο στο 68’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Εξαιρετικό το τελευταίο διάστημα του κόουτς Ματαράτσο, καθώς μετράει  δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είναι το φαβορί απόψε απέναντι στην Καλωνία, αρκεί να παρουσιαστεί όπως και στις τελευταίες της αναμετρήσεις, με συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Αγωνιστικά Νέα: Μικρά ερωτηματικά κρύβονται πίσω από τη συμμετοχή του βασικού γκολκίπερ Κόμπελ (4 συμ.) και του ασταμάτητου, σε αντοχές, Έντο (ΑΜ, 4/0). Έχασε το προηγούμενο παιχνίδι, εντούτοις επέστρεψε στη δράση ο Σόσα (Α, 2/0) και είναι διαθέσιμος. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι Άντον (αμυντικός), Μαυροπάνος (αμυντικός), Αβούτζα (αμυντικός), Μόλα (μπακ) και Τόμι (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Κόμπελ - Στέντσελ, Κάραζορ, Κεμπφ - Βαμανγκιτουκά, Έντο, Μανγκαλά, Γκονζάλες - Κάστρο, Καλάιτζιτς, Ντίνταβι

ΚΟΛΩΝΙΑ - Μπορεί να βελτιώθηκε λίγο επιθετικά, ωστόσο αμυντικά έβγαλε εκ νέου αρκετά προβλήματα απέναντι στην Άιντραχτ στο τελευταίο της παιχνίδι. Η ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, με την αντίπαλό της να είναι σαφώς ανώτερη και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, η Κολωνία βελτιώθηκε επιθετικά και κατάφερε να βγάλει αντίδραση, ισοφαρίζοντας με τον Ντούντα στο 52’ το τέρμα που είχε δεχθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί στις συνθήκες της κατηγορίας, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα κι αν θέλει να γυρίσει το διακόπτη πρέπει να βελτιωθεί και κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Βολφ έκανε το ντεμπούτο του στα εξτρέμ και καθήλωσε στον πάγκο τον Λημνιό. Από την άλλη έπαιξε ο Γιάκομπς και φαίνεται πως αυτοί οι δύο θα κάνουν παιχνίδι. Άπαντες τόνισαν ότι χρειάζονται δύο καλά ημίχρονα για να επιβιώσουν στη Στουτγάρδη. Απόντες Χέγκερ (μέσος), Χέκτορ (μέσος) και Κάιντζ (εξτρέμ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Κλέμενς (χαφ) και Τίλεμαν (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τ. Χορν - Εχιζιμπούε, Μπορνό, Τσίχος (ή Σόρενσεν), Χορν - Σκίρι, Οζκάν - Βολφ, Ντούντα, Γιάκομπς - Άντερσον

Διαβάστε Επίσης:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69