tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά στοιχήματος: Over 3.5 Goal στο Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι

Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μαρσέιγ να αντιμετωπίζει στο «Βελοντρόμ» τη Μάντσεστερ Σίτι στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΜΑΡΣΕΙΓ - Την ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη γνώρισε η Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Οι Γάλλοι δεν ήταν αρκετά καλοί, είχαν κάποιες ευκαιρίες και όσο περνούσε ο χρόνος φάνηκε να βολεύονται με την ισοπαλία στο ματς. Τελικά, η επιλογή του Αντρέ Βίλας-Μπόας να πάει για την ισοπαλία κόστισε καθώς δέχθηκε το γκολ στο τέλος του αγώνα. Η ήττα αυτή κάνει αρκετά δύσκολη την συνέχεια της στον όμιλο καθώς σήμερα αναζητά τη νίκη, στην καλύτερη περίπτωση, απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι σαφώς αρκετά καλύτερη από τον Ολυμπιακό, τον πρώτο της αντίπαλο.

Αγωνιστικά Νέα: Εν συγκρίσει με το ματς στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό υπολογίζει στον Μπουμπακάρ Καμαρά (Μ, 0/0, 8/0) που εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε από την τελευταία ευρωπαϊκή συμμετοχή των Μασσαλών. Προβληματισμένος για το σύστημα ο Βίλας Μπόας. Γράφεται ότι σκέφτεται τόσο το 3-4-3 όσο και το 4-5-1. Αν χρησιμοποιήσει το πρώτο, αναμένεται να «θυσιαστεί» ο Σανσόν (Μ, 1/0, 7/1) μένοντας στον πάγκο.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Μανταντά – Σακάι, Αλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί – Καμαρά, Ρονζιέ, Σανσόν – Τοβέν, Μπενεντέτο, Παγιέ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-1 της Λοριάν εκτός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Δεν ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και έμεινε το μηδέν. Στο 54’ ο Μπαλέρδι σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο ματς και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Δείτε το bwin casino επίσης

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - Ξεκίνησε με το… δεξί στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη 3-1 απέναντι στην Πόρτο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό αλλά ισοφάρισε με τον Αγουέρο με πέναλτι στο 20’ και τελικά πέτυχε άλλα δύο γκολ και πανηγύρισε στο τέλος. Ωστόσο υπήρξαν έντονα παράπονα από τους Πορτογάλους για τα σφυρίγματα του διαιτητή. Στην Αγγλία έδειξε και πάλι το προβληματικό της πρόσωπο. Με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας. Δέχθηκε το γκολ στο 18ο λεπτό και στη συνέχεια ισοφάρισε στο 51ο λεπτό με μεγάλη δυσκολία.

Αγωνιστικά Νέα: Συγκεκριμένα τα προβλήματα για τον κόουτς Γκουαρδιόλα, με τους Μεντί (Α, 3/0),  Άκε (Α, 4/1) και Φερναντίνιο (Μ, 1/0, 4/0) να είναι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμών και να μην υπολογίζονται. Από εκεί και πέρα υπάρχει νέος τραυματισμός του Αγουέρο (Ε, 1/0, 2/0), ο οποίος θα απουσιάσει ίσως και 1 μήνα δήλωσε ο Καταλανος τεχνικός, με τον Ζέσους (Ε, 1/1) να είναι κοντά στην επιστροφή του αλλά ακόμη ανέτοιμος. Στην αποστολή ο Λαπόρτ (Α, 1/0) και ίσως χρησιμοποιηθεί.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Εντερσον - Κανσέλο, Ρ. Ντίας, Γκαρθία, Ζιντσένκο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογάν – Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 18’ ο Αντόνιο σκόραρε για το 1-0 των Λονδρέζων, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ωστόσο, στο 51’ ο Φόντεν ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, αλλά στα μετόπισθεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Μαρσέιγ μπορεί να δημιούργήσει προβλήματα και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή το [Over 3.5 Goal με απόδοση 2.35 στη bwin.

Χρήσιμα προγνωστικά:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69