tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Ποντάρισμα στην ισοπαλία Εϊμπάρ - Καντίθ

Εϊμπάρ και Κάντιθ είναι σε καλό φεγγάρι και η μεταξύ τους αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην LaLiga αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Εϊμπάρ υποδέχεται στο «Ιπουρούα» τη Κάντιθ στο στοίχημα live στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στη Λα Λίγκα Ισπανίας. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00. Παίξτε νόμιμα με την κορυφαία στοιχηματική bwin

ΕΙΜΠΑΡ - Τεράστιο διπλό στη Σεβίλλη (0-1), πρώτο της ιστορία της εκεί. Με διαφορά η καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Πήρε προβάδισμα στο φινάλε του ημιχρόνου με υπέροχο γκολ του Κίκε Γκαρθία και άντεξε στην πίεση του δεύτερου μέρους παίζοντας υποδειγματικά στην άμυνα. Επτά βαθμοί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, δύο σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα χάλια των πρώτων αγωνιστικών. Εχει γίνει πιο συμπαγής, παίζει πειθαρχημένα και τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, μια κλασική ομάδα Μεντιλίμπαρ.

Αγωνιστικά Νέα: «Ξέρουμε ότι οι νίκες θα έρθουν. Δεν ξέρουμε αν θα είναι αύριο αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να μαζέψουμε 40 βαθμούς στο σύνολο. Δεν έχει νόημα αν θα είναι εντός ή εκτός. Το νορμάλ είναι εντός αλλά με μας δεν συμβαίνει αυτό. Ελπίζω ότι τώρα θα κερδίσουμε αλλά δεν ανησυχούμε», ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ. Διαθέσιμος ξανά είναι ο Μπίγας (Α, 4/0), αλλά εκτός οι Ρέθιο (Μ, 4/0) και Πέδρο Λεόν (Μ, 5/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-1 επί της Σεβίλλης. Το γκολ ο Κίκε στο 41’.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη La Liga. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 6 φορές στο παρελθόν για την Σεγούντα Ντιβιζιόν. H Έιμπαρ υπερτερεί με 4-1-1 έναντι της Κάντιθ.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντμίτροβιτς – Πόθο, Ολιβέιρα, Μπούργος, Αρμπίγια – Ντιόπ, Σ. Αλβαρεθ – Κέβιν Ροντρίγκεθ, Ινούι, Μπράιαν Χιλ – Κίκε Γκαρθία

Δείτε και παίξτε στο bwin casino

ΚΑΝΤΙΘ - Ικανοποιημένη από τον ένα βαθμό κόντρα στη Βιγιαρεάλ (0-0). Της ακυρώθηκε γκολ στα πρώτα λεπτά, από αυτά που το κοιτάνε κάνα πεντάλεπτο στο VAR βγάζοντας τους… χάρακες. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε μια παραπάνω πίεση, αλλά αμυντικά παίρνει και πάλι άριστα. Τέσσερα ματς αήττητη και μάλιστα με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί σε αυτό το διάστημα. Ομάδα του προπονητή, με ένα «σφιχτό» 4-4-2, δεν επιτρέπει κενούς χώρους στον αντίπαλο και την ίδια στιγμή σου δείχνει ότι είναι ικανή να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος.

Αγωνιστικά Νέα: Τα προβλήματα της Κάντιθ αυτή την αγωνιστική εντοπίζονται στις απουσίες των Καρθελέν (Α, 5/0), Μάουρο (Α, 4/0), Περέα (Ε, 2/0) και Νάνο (Ε, 1/0). «Κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο για εμάς. Έχουμε αρκετές αμυντικές εναλλακτικές λύσεις. Η ομάδα πάντα κάνει διαφορετικά πράγματα διότι προσαρμοζόμαστε στον αγώνα. Η Εϊμπάρ αν και είναι απρόβλεπτη ομάδα, περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ένταση και δύναμη», ανέφερε ο Θερβέρα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έφερε N/G στα 5/7 πιο πρόσφατα. Έχει Under 2,5 τα 6/7 τελευταία.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Λεδέσμα – Ακάπο, Φάλι, Κάλα, Εσπίνο – Σάλβι, Γιόνσον, Χοσέ Μάρι, Αλεξ Φερνάντεθ – Λοσάνο, Νεγρέδο

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες σε θετικό μομέντουμ και αναμένεται μάχη. Περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες και αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία (Χ) με απόδοση 2.95.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69