tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Μαρσέιγ - Μονακό

Φουλ είναι το στοιχημα κουπονι του Σαββάτου (28/01), με σπουδαίους αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Το Betarades.gr εντόπισε επιλογή με αξία στην Α’ Γαλλίας και τη δυνατή αναμέτρηση μεταξύ Μαρσέιγ και Μονακό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

Επικράτησε με 1-0 επί της Ρεν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γαλλίας η Μαρσέιγ. Διανύει περίοδο φόρμας, αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της, ενώ για το πρωτάθλημα είχε προηγηθεί αυτή (3-1) απέναντι στη Λοριάν. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 16 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στα πέντε από τα οχτώ τελευταία, όμως, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 

Έδειξε χαρακτήρα η Μονακό και μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, διέλυσε με 7-1 την Αζαξιό. Στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) με τη Λοριάν, ενώ είχε αποκλειστεί από το κύπελλο από τη Ροντέζ. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1, με 42 τέρματα σε 19 αναμετρήσεις. Έχει δεχτεί γκολ, ωστόσο, στα τέσσερα τελευταία - φιλικά και επίσημα - ματς μακριά από το γήπεδό της. ”Τρένο” η Μαρσέιγ, σκοράρει με ευκολία, ενώ υποδέχεται μια ομάδα που έχει εύκολο, επίσης, το γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο μεταξύ τους παιχνίδι και επιλέγουμε Over 2.5 και Goal/Goal σε απόδοση 2.07.

Τα πιο δυνατά προγνωστικα κάθε μέρας θα τα βρείτε στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69