tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με ΑΕΚ & Combo στο ντέρμπι

Πλούσιο σε συναρπαστικά παιχνίδια το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (29/01) με ντέρμπι στη Super League και σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι ΑΕΚ - Άρης, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών στη vistabet. Πάμε να δούμε αναλυτικά τη σημερινή μας πρόταση. 

20η Αγωνιστική στη Super League με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη στην “OPAP Arena”, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η Ένωση επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο και “σφράγισε” την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν η έκτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας μειώσει πλέον στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή. 

Από την πλευρά του ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό, γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 αποχαιρετώντας το Κύπελλο. Αποτέλεσμα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και επεισόδια μετά το τέλος του ματς, χρειάζεται σήμερα τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και ενώ βρίσκεται στην 5η θέση με 31 βαθμούς. Η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ, είναι ποιοτικότερη και αγωνίζεται με ψυχολογία, στο νέο της γήπεδο μετράει το απόλυτο, έχει ορθά τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι. Ο Άρης έρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο, η ψυχολογία του βρίσκεται στα... τάρταρα, πηγαίνει και με σημαντικές απουσίες στην Αθήνα. Επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Τα πιο δυνατά προγνωστικα ποδοσφαιρου κάθε μέρα θα τα βρείτε στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69