tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Παιχνίδι για γκολ στη Λεωφόρο

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας (06/03) με δράση στην ελληνική Super League αλλά και σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λα Λίγκα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

25η Αγωνιστική στη Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, αναζητώντας την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, έχει δεχτεί ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Στην 8η θέση της κατάταξης ο Παναιτωλικός, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η νίκη επί του Ιωνικού (1-0), έχει ηττηθεί σε ένα παιχνίδι από τα έξι τελευταία. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά, ο Παναθηναϊκός διαθέτει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα κενά των αντιπάλων, τη στιγμή που η νίκη είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”. Περιμένουμε ότι θα γίνει ένα “γεμάτο” παιχνίδι με γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.98. 

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69