tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Τρίτης: Τσέλσι – Ντόρτμουντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Ντόρτμουντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Τσέλσι

Απέτυχε για άλλη μία φορά να βρει δίχτυα και τώρα… τρέχει. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς, η Τσέλσι έμεινε πίσω στο σκορ στο 63’ από γκολ του Αντεγέμι. Έκτοτε κυριάρχησε, πίεσε ασφυκτικά κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες και τελείωσε το ματς με 19 τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, το 1-0 δεν άλλαξε κι έτσι οι «μπλε» χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν. Το Σάββατο η ομάδα του Πότερ νίκησε με 1-0 τη Λιντς, βάζοντας τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Ο Φοφανά πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 53’, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των Λονδρέζων. Με αυτό τον τρόπο η Τσέλσι διατήρησε τη 10η θέση, φτάνοντας τους 34 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Ντόρτμουντ

Κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι και έσπασε το σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη με αντίπαλο αγγλικές ομάδες. Είχε περισσότερες φάσεις μέχρι να βρει το γκολ, αν και το ματς ήταν ισορροπημένο όσον αφορά τις καθαρές ευκαιρίες. Από κόρνερ των φιλοξενούμενων η Ντόρτμουντ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Αντεγέμι να διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου και με κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο να περνάει τον Έντσο Φερνάντεζ αλλά και τον Κέπα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από τότε όπως ήταν λογικό, οι «μπλε» κυριάρχησαν αλλά η Ντόρτμουντ άντεξε και πήρε τη νίκη, η οποία της δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Στην Bundesliga, οι Βεστφαλοί συνέχισαν τις νίκες κάμπτοντας την αντίσταση της ποιοτικής Λειψίας. Με πέναλτι του Ρόις στο 21’ και γκολ του Τσαν στο 39’, η ομάδα του Τέρζιτς πήρε ισχυρό πλεονέκτημα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 74’ αλλά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν, με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να πάρει την ένατη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και να παραμείνει στην ισοβαθμία με την πρώτη Μπάγερν.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και δύο στα τελευταία έντεκα, η Τσέλσι σίγουρα δεν μπορεί να δικαιολογεί τον φαβοριτισμό. Σίγουρα, η έδρα κι η ποιότητα στο ρόστερ της παίζουν σημαντικό ρόλο, όμως η τρομερή αστάθεια και το κακό κλίμα στην ομάδα μας απωθούν από το να την στηρίξουμε. Η Ντόρτμουντ μετά το Μουντιάλ μετρά 9/9, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να κερδίσει και τώρα μπορεί να κάνει τη δουλειά και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69