tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνω κάτω το «ρετιρέ» της Α1, Τρίκαλα και Βαρβάρες εκπλήσσουν ευχάριστα (σχόλια & φωτορεπορτάζ)

kouloura rodoxori

Άνω – κάτω έχει γίνει το ρετιρέ της Α1 τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Ο αρχικός «ένοικος», ο ΠΑΟΚ απέκτησε συγκάτοικο τη Νάουσα. Στην συνέχεια οι Αλεξανδρινοί βρέθηκαν εκτός μετά την ήττα σοκ από τις Βαρβάρες και την μοναξιά της κορυφής απόλαυσε η Νάουσα. Ούτε αυτό όμως κράτησε πολύ. Αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποχρέωσε τη Νάουσα σε εντός έδρας ισοπαλία και στην κορυφή βρέθηκε μόνο πρώτη η Ειρηνούπολη. Μακάρι να πάει έτσι όλο το πρωτάθλημα για να αυξηθεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ας αρχίσουμε από τη Νάουσα. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι καινούργιο. Ότι γράψαμε μετά το ματς των Ναουσαίων στη Χαρίεσσα επαληθεύθηκε. Τι γράψαμε πριν μια εβδομάδα; Ότι επιθετικά η Νάουσα μπορεί να κάνει «κομπολόι» κάθε άμυνα της Α1, ότι παίζει με την φωτιά και ότι εκτός από την βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων, χρειάζεται βελτίωση και στην αμυντική της συμπεριφορά. Σε χρόνο dt (μέσα σε 12 λεπτά στο πρώτο 25λεπτο) οι Ναουσαίοι βρέθηκαν να χάνουν με 0-3. Έπαιξε με την φωτιά η Νάουσα όμως έσωσε την παρτίδα χάρις στην επίθεσή της. Τουλάχιστον δεν έχασε...

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ξεχειλίζει σε ταλέντο. Δεν αποτελεί έκπληξη η εμφάνιση στη Νάουσα. Έκπληξη ήταν η εικόνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στις Βαρβάρες. Επιθετικά, οι Αλεξανδρινοί μπορούν να κάνουν άνω κάτω όποια άμυνα βρουν μπροστά τους. Αμυντικά όμως τα έχουν τα θέματά τους και αυτοί...

Να σταθούμε λίγο στις δυο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Τόσο τα Τρίκαλα όσο και οι Βαρβάρες στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους και βρίσκονται στα υψηλά διαμερίσματα του βαθμολογικού πίνακα. Τα Τρίκαλα δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο μέρος κόντρα στην Χαρίεσσα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν εύκολα. Όσον αφορά τις Βαρβάρες, έκλεισαν από νωρίς την Καψόχωρα, δυσκολεύτηκαν να σημειώσουν το πρώτο τέρμα ωστόσο από εκεί και πέρα πέτυχαν άλλα τέσσερα και διέλυσαν την αντίπαλό τους.

Για το ματς της Ειρηνούπολης στην Μέση δεν θα πούμε πολλά. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη και αυτό αποτυπώνεται και στο σκορ.

Διαβατός και Ζερβοχώρι πήραν έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς απέναντι σε Αχιλλέα και Κλειδί. Για τον Διαβατό ήταν μια νίκη – ανάσα που τον έφερε στην πεντάδα. Δυο σχόλια για το ματς του Διαβατού. Ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Έχει σημειώσει οκτώ τέρματα σε έξι παιχνίδια, όσα και η Κουλούρα που είναι τελευταία. Μένει ψηλά χάρις στην άμυνά του. Έκπληξη σε αυτό το ματς ήταν ότι έμεινε χωρίς γκολ ο Αχιλλέας. Το ίδιο πρόβλημα με τον Διαβατό έχει και το Ζερβοχώρι. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη έχει επτά τέρματα σε έξι ματς και συγκαταλέγεται μέσα στις ομάδες με την χειρότερη επιθετική συγκομιδή. Το θέμα με το Ζερβοχώρι είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώνει με επιτυχία.

Στο Σκυλίτσι ξέσπασε η Μελίκη. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου σημείωσε μόλις την 2η νίκη της και παραμένει κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένουμε να δούμε αν η Μελίκη αποκτήσει σταθερότητα που θα την βοηθήσει να ανέβει ψηλότερα.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς της χθεσινής ημέρας, η Κουλούρα με αυτή την άμυνα και αυτό το υλικό δεν έχει καμιά σωτηρία. Όσον αφορά το Ροδοχώρι, το ότι δέχθηκε τρία τέρματα από την Κουλούρα θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του. Να θυμίσουμε ότι φέτος θα υποβιβαστούν 5 ή 6 ομάδες κατά τα φαινόμενα.

Φωτορεπορτάζ από το Κουλούρα - Ροδοχώρι

Φωτορεπορτάζ από το Βαρβάρες - Καψόχωρα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69