tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Beach Soccer: Με τους ίδιους πρωταγωνιστές

beach soccer
Συνεχίστηκε Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 το 2ο τουρνουά Beach Soccer στο γυμναστήριο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά με τις αναμετρήσεις της Ημιτελικής Φάσης της διοργάνωσης. Τέσσερις ομάδες, εκ των οποίων οι τρεις είχαν φτάσει στον ίδιο γύρο και στο περσινό τουρνουά, “διασταύρωσαν τα ξίφη” τους με έπαθλο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής. Τελικά, όπως και πέρυσι, η ιστορία επαναλήφθηκε με τους “X”Net-Πατσιαβούρας και τους Ticket4all να καταφέρνουν να κάμψουν την αντίσταση των Βετέξ και Vrettos Recycling Team αντίστοιχα και να διεκδικούν εκ νέου το τρόπαιο στο αποψινό ραντεβού.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Ημιτελικής Φάσης και το πρόγραμμα της Τελικής Φάσης έχουν ως εξής:
 
Τα αποτελέσματα
“X”Net-Πατσιαβούρας-Βετέξ 5-2
Vrettos Recycling Team-Ticket4all 6-9
 
Το πρόγραμμα της Τελικής Φάσης
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015
Μικρός Τελικός (19:30)
Vrettos Recycling Team-Βετέξ
Μεγάλος Τελικός (21:00)
“X”Net-Πατσιαβούρας-Ticket4all
 
Πιο συγκεκριμένα οι δύο ημιτελικοί εξελίχθηκαν ως εξής:
“X”Net-Πατσιαβούρας-Βετέξ 5-2
Ο πρώτος ημιτελικός είχε ευθύς εξαρχής φαβορί τους “X-Net-Πατσιαβούρας”, οι οποίοι φρόντισαν να επιβεβαιώσουν στην πράξη τα προγνωστικά, επικρατώντας των Βετέξ με 5-2. Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο αντίπαλοι πρόσεξαν κυρίως τα νώτα τους, οι “Επίλεκτοι” κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας δύο τερμάτων στα τέλη της πρώτης περιόδου και από εκεί και πέρα με μικρές διακυμάνσεις να τη διατηρήσουν μέχρι το τέλος. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Ραφαήλ Σούκιας, ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα -τα 2 μάλιστα στο τελευταίο κομβικό κομμάτι της αναμέτρησης-, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής. 
“X”Net-Πατσιαβούρας: Σιδηρόπουλος, Γιαουτζής 1, Πατσιαβούρας, Σούκιας 3, Συμπεθέρης 1, Τάνης, Φλώρος. 
Βετέξ: Κούβαρος, Γαβριηλίδης Τ., Γαβριηλίδης Χρ., Γκαλαΐτσης, Καλτσάς 1, Λαζός, Μουστάκας, Ντόγος, Σοφιανίδης, Τσαλακόπουλος 1. 
Τα δωδεκάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-0
Vrettos Recycling Team-Ticket4all 6-9
Ο δεύτερος ημιτελικός που ακολούθησε χρονικά, ήταν ο ημιτελικός των μεγάλων απουσιών. Τόσο οι Vrettos Recycling Team, όσο και οι Ticket4all παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο αποδεκατισμένοι, καθώς αμφότεροι, ούτε λίγο, ούτε πολύ εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μόλις 5 ποδοσφαιριστές και δίχως καμία αλλαγή στον πάγκο τους. Τελικά, το γεμάτο απουσιολόγιο φάνηκε να επηρεάζει περισσότερο τη μέχρι πρότινος μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης Vrettos Recycling Team, με αποτέλεσμα οι περυσινοί πρωταθλητές να πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής, όπου θα υπερασπιστούν το στέμμα τους. Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στα τέλη της δεύτερης περιόδου, όταν οι νικητές πήραν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με τον Γιώργο Τζεϊρανίδη και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Χρήστου Ζωγράφου που σκόραρε 3 φορές στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, οι Vrettos Recycling Team δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν, δεχόμενοι την χαριστική βολή από τους αδερφούς Σωκράτη και Δήμο Λαμπριανίδη στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης. 
Vrettos Recycling Team: Βρεττός Μπ., Ζωγράφος 3, Κίτσας 2, Μουρατίδης, Τάσος 1.
Ticket4all: Ιωακειμίδης, Λαμπριανίδης Δ. 2, Λαμπριανίδης Σ. 4, Ρίσσου 1, Τζεϊρανίδης 2. 
Τα δωδεκάλεπτα: 2-2, 1-2, 3-5
 
Στον πίνακα των σκόρερ ο Σωκράτης Λαμπριανίδης εξακολουθεί να προηγείται, διευρύνοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τον μοναδικό πλέον που μπορεί να τον απειλήσει Βασίλη Γιαουτζή. Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται και η μεταξύ τους άτυπη κόντρα στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής με τον άσο των Ticket4all βέβαια να έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα 6 τερμάτων έναντι του βασικού του ανταγωνιστή. 
Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της Ημιτελικής Φάσης έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
37 γκολ
Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all)
31 γκολ
Βασίλης Γιαουτζής (“X”Net-Πατσιαβούρας)
23 γκολ
Κώστας Ντέλλας (Draw café-Filis Glass)
22 γκολ
Χρήστος Ζωγράφος (Vrettos Recycling Team)
19 γκολ
Ραφαήλ Σούκιας (“X”Net-Πατσιαβούρας), Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα/NBCA PESTO KAPOU)
 
Now we move-move week-Βέροια-21-27/9/2015
Γνώρισε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στην άμμο
Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο
 
Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “Premier Luxury Mountain Resort” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69