tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προτάθηκε ο Γκόραν Στεφάνοβιτς για την Εθνική ομάδα

Stefanovic

Ένας παλιός γνώριμος προτάθηκε στην ομοσπονδία για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Βέροια το καλοκαίρι του 2013, ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα της Ημαθίας τη διετία 1997-1999, πριν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανελευσινιακό. Καθημερινά, φτάνουν προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ από προπονητές που είναι διαθέσιμοι στην αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Στεφάνοβιτς έχει εμπειρία από Εθνικές ομάδας, καθώς από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012 ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, ενώ την τριετία 2003-2006 ήταν βοηθός προπονητή στη Σερβία. Η τελευταία του -δίμηνη- παρουσία στους πάγκους ήταν στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Κινγκντάο Τζονούν, όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2013.

Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Σέρχιο Μαρκαριάν συνεχώς θα μεγαλώνει και μετά τον δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης των περιπτώσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να αναλάβουν την Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr. άλλα προτεινόμενα ονόματα για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής είναι αυτά των Σούστερ, Κετσπάγια, Σαμπέλα, Ντάουμ και Μπατιστούτα .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69