Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Δυο μεταγραφές στην Veria Ladies

Η διοίκηση της Veria Ladies ανακοίνωσε τις δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ για τη σεζόν 2020/2021. Στην ομάδα θα αγωνίζεται η 14χρονη, Γεσθημανή Σταφυλίδου η οποία αγωνίστηκε πέρσι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και προέρχεται από την Ακαδημία Άγιαξ Ημαθίας.

Mάλιστα η νεαρή παίκτρια βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας, στην κατηγορία των κοριτσιών γεννημένες το 2006.

Την ίδια ώρα, την κυανέρυθρη φανέλα θα φορά η 16χρονη, Αγγελική Δεληγιαννίδου η οποία επίσης φόρεσε τη φανέλα του συντοπίτη Αγροτικού Αστέρα, όπου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

"Οι δύο προσθήκες αποτελούν την απαρχή της συγκρότησης του ρόστερ για την ομάδα μας, που θα απαρτίζεται από παίκτριες με μικρό μέσο όρο ηλικίας αλλά και έναν αριθμό έμπειρων, που θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται μετά την δημοσίευση της προκήρυξης από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Καλωσορίζουμε τη Γεσθημανή και την Αγγελική στην οικογένεια της Veria Ladies, πάμε να χαρούμε το ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε η νεοσύστατη ομάδα να ανέβει επίπεδο τα επόμενα χρόνια" αναφέρει η ανακοίνωση.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69