Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τρίτη μεταγραφή για τη Veria Ladies - Αποκτήθηκε η Κατερίνα Ντούσκα

Η διοίκηση της Veria Ladies ανακοίνωσε την τρίτη της προσθήκη. Στην ομάδα θα αγωνίζεται η Κατερίνα Ντούσκα, μία από τις πλέον έμπειρες αθλήτριες που έχουν φορέσει τη φανέλα του συντοπίτη Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας ως νεοσύστατος σύλλογος.

Η 27χρονη (17/03/1993) παίκτρια με καταγωγή από την Κορώνη Πρέβεζας, ξεκίνησε την καριέρα της από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίες, με τις οποίες αγωνίστηκε στη Β Εθνική για να ακολουθήσει η μεταγραφή στον Οδυσσέα Γλυφάδας.

Με την ομάδα της Αττικής συμμετείχε στην Α Εθνική, όπου κατέγραψε σπουδαίες παρουσίες και συγκεκριμένα τη σεζόν 2010/2011.

Ακολούθησε η θητεία επί τρεις σεζόν στις Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων στα Τρίκαλα, όταν και τέθηκε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τη μετέπειτα ομάδα της, τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος των "πρασίνων" και πλέον είναι μόνιμη κάτοικος Βέροιας, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

"Να ευχηθούμε καλή δύναμη στην Κατερίνα, να έχει την υγεία της και να αποτελέσει με την εμπειρία της το αγωνιστικό (και όχι μόνο) πρότυπο για τις νεότερες παίκτριες του ρόστερ της Veria Ladies.

Η διοίκηση του ΓΠΣ Βέροια ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και συγκεκριμένα τις κ.κ. Κουμπίτσα, Πατσίκα και κ. Παζαρτζικλή για τη συμβολή τους στις μεταγραφές των Δεληγιαννίδου, Σταφυλίδου και Ντούσκα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στην Α Εθνική, είμαστε σίγουροι πως θα εκπροσωπήσουν επάξια τον νομό στην ανώτερη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου!" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69