tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυπελλούχος η Αγία Μαρίνα (βίντεο, φωτογραφίες)

Η Αγία Μαρίνα μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο. Επικράτησε με 2-1 της Βέροιας στον τελικό και έκανε το νταμπλ.

Στο πρώτο μέρος η Αγία Μαρίνα ήταν πιο απειλητική και πήρε προβάδισμα στο 19’ με γκολ του Μπουλάρι. Ο μέσος της Αγίας Μαρίνας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έβαλε την κόντρα στον τερματοφύλακα της Βέροιας, του πήρε την μπάλα και πλάσαρε στο άδειο τέρματα.

Η Αγία Μαρίνα έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με Σαμιώτη στο 14’ και στο 40’, με τον Κουτσούκη στο 27’ και τον Μουστάκα στο 35’.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια παρά τις προσπάθειες των παικτών της δεν μπόρεσε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης και να απειλήσει στον Μυλωνά.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Μαρίνα έλεγξε τον ρυθμό και συντήρησε εύκολα το προβάδισμα της. Στο 49’ έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Δηνητρούσης σημάδεψε το δοκάρι.
Η Αγία Μαρίνα αγκάλιασε το κύπελλο στο 81’ όταν ο Αργυρόπουλος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0.
Η Βέροια δεν το έβαλε κάτω και στο 87’ με σουτ του Σουπιάδη μείωσε σε 2-1.

Στο τελευταίο τρίλεπτο αλλά και στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων η Βέροια πίεσε για την ισοφάριση αλλά η έμπειρη άμυνα της Αγίας Μαρίνας διατήρησε το 2-1.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Αργυρίου, Μουστάκας (46’ Δημητρούσης), Χατζόπουλος, Σαμιώτης (69’ Αργυρόπουλος), Κουτσούκης (69’ Λέκκα), Νιογκάνα (86’ Πίτος), Μπουλάρι, Μουρατίδης (57’ Λουτζιανιώτης).

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Τάσος Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Τάσο, Τασιόπουλος, Σουπιάδης, Χαβιαρόπουλος, Λαφάρας (73’ Χατζηπάντος), Φωτόπουλος (80’ Αδαμίδης), Τέγος (46’ Κετόγλου), Τούφας (80’ Καλφούτζος), Καρασαρίδης, Χοχλιούρος (64’ Τσακίρης).

Σε βίντεο το ματς

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69