tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Τριάρα" της Βέροιας στη Νίκη Βόλου (φωτογραφίες)

Άνετη νίκη, χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο, σημείωσε η Βέροια επί της Νίκης Βόλου. Η Βασίλισσα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, διατήρησε χωρίς πρόβλημα το προβάδισμά της και στο φινάλε της αναμέτρησης σημείωσε άλλα δυο γκολ.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπόρεσε όμως μέσα από οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Οι δυο ευκαιρίες της "Βασίλισσας" δημιουργήθηκαν από λάθος συνεννόηση στην αντίπαλη άμυνα η πρώτη και από εκτέλεση κόρνερ το γκολ. Στο 20' ο Πασάς επωφελήθηκε από την άστοχη έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα και προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να περάσει την μπάλα από πάνω του αλλά ο Αποστολίδης απόκρουσε. Στο 27' η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Ζούρκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαραγκός πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σιμόνι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά, η Νίκη κυρίως αμύνθηκε στο πρώτο μέρος, Η αμυντική συμπεριφορά ήταν αποτελεσματική ενώ επιθετικά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Το παιχνίδι παρέμεινε μέτριο και χωρίς φάσεις στις δυο περιοχές, η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ η Νίκη Βόλου προσπάθησε περισσότερες φορές να βγει στην επίθεση χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική.

Από τις λίγες απειλητικές φάσεις της Βέροιας, ένα σουτ του Πασά από το ύψος της περιοχής που πέρασε λίγο άουτ στο 61'. Την ίδια τύχη είχε και και σουτ του ίδιου παίκτη στο 85' μέσα από την περιοχή.

Η Βέροια έφτασε στο 2-0 στο 86'. Ο Πολύζος μπήκε από δεξιά, σέρβιρε όμορφα στον Μπλέτσα στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια σημείωσε και τρίτο γκολ. Ο Σκαθαρούδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ταΐρης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Δέλλιος, Κουφός)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (71' Ταΐρης), Μπλέτσας, Πασάς (88' Μεληγιώτης), Σιμόνι (79' Σκαθαρούδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης (65' Κυριακίδης Κ), Κυριακίδης Σ., Παγώνης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Καπός, Τσιώλης (71' Ιορδανίδης), Ντομίγκεζ (79' Μασκουνιάν), Γκαρσία, Κρουζ.

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια 3-1
Θεσπρωτός – Καλαμάτα 3-1
Ιωνικός – Ασπρόπυργος 2-0
Τρίκαλα – Ιάλυσος 3-0
Διαγόρας – Καβάλα 0-0
Ιεράπετρα – Αιγάλεω 0-0

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ