tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απογευματινή εκδήλωση στην μπουτίκ διοργάνωσε η Βέροια (φωτογραφίες)

Απογευματινή εκδήλωση παρουσία όλου του αγωνιστικού τμήματος αλλά και των τμημάτων μικρών ηλικιών, διοργάνωσε στην μπουτίκ της ομάδας, στο κατάστημα Spot Team στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια.

Φίλοι της ομάδας αλλά και πελάτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο χώρο με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συζητήσουν για τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Επίσης είδαν από κοντά (και όσοι ήθελαν προμηθεύθηκαν) το αθλητικό υλικό που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα (από αγωνιστικές φανέλες έως φόρμες προπόνησης) αλλά και την πλούσια γκάμα αθλητικών ειδών του καταστήματος Spot Team.

Τους αθλητές, προπονητές αλλά και φίλους της Βέροιας υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Spot Team και αντιπρόσωπος της εταιρείας GSA που ντύνει την Βέροια, Τέλης Ευθυμιάδης, ο οποίος επιφύλαξε μια πολύ ζεστή φιλοξενία για όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας και την προπονητική ομάδα, παραβρέθηκαν αθλητές των τμημάτων μικρών ηλικιών με τους προπονητές τους και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μεταξάς. Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Χρήστος Μπίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Μπίκας και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Ντέλλας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ