tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προηγήθηκε αλλά έχασε από την Ιεράπετρα η Βέροια (φωτογραφίες)

Εντός έδρας ήττα από την Ιεράπετρα γνώρισε η Βέροια με 1-2. Παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρία να κλείσει με δυο γκολ το πρώτο μέρος, η Βέροια δεν βρήκε ρυθμό στην επανάληψη, έκανε πολλά λάθη και έδωσε την δυνατότητα στην αντίπαλο να ισοφαρίσει και να πάρει το προβάδισμα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η Ιεράπετρα κράτησε το προβάδισμα παρά την προσπάθεια της Βέροιας και έφυγε με το 1-2.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό και σημείωσε γρήγορα γκολ. Στο 5' μετά από φάουλ του Καραγιάννη, ο Πόζογλου "σέρβιρε" με το κεφάλι στον Πασά και ο τελευταίος από κοντά έγραψε το 0-1.

Η Βέροια έψαξε το δεύτερο τέρμα αλλά δεν απέφυγε τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, λάθη που έδωσαν πολλές φορές την δυνατότητα στην μαχητική Ιεράπετρα να φτάσει έξω από την περιοχή της Βέροιας με αξιώσεις. Οι φιλοξενούμενοι στο 28' έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Η μπάλα στρώθηκε στον Αναστασόπουλο μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βοσνιάδης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Χούσι ο οποίος με γυριστό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια είχε άλλες δυο ευκαιρίες για γκολ. Στο 31' μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο Μανιώτης έκανε την κεφαλιά ααπό καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 42' ο Πόζογλου έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ από μέσα δεξιά αλλά η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά της κάθετης δοκού και κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγκιολίδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Ιεράπετρα έφτασε στην ισοφάριση και λίγο αργότερα έφτασε στην ανατροπή. Στο 54', μετά από φάουλ του Χιντζίδη, ο Χαντί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραχε το 1-1. Στο 27' ο Αναστασόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 1-2 σημειώθηκε στο 66'. Ο Αποστολόπουλος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε η Βέροια στο 78'. Ο Πασάς με απευθείας φάουλ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας, ο Κανούλας με προβολή από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει (η μπάλα άουτ).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Βεργώνης, Ταϊρης (83' Χατζάρας), Καραγιάννης (67' Σιμόνι), Παυλίδης (74' Κανούλας), Πόζογλου, Πασάς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (93' Μπάμπης), Σμίλτος, Μάγκας, Χούσι, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χαντί, (84' Ανυφαντάκης), Αποστολόπουλος (79' Μηνάς).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ