Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία η Βέροια (φωτογραφίες)

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία της η Βέροια. Με νέα προπονητική ομάδα, χωρίς απουσίες και με τέσσερις νέος αθλητές (Βελλίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Λουκίνας) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο Ταγαροχώρι.

Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπίκα. Παραβρέθηκαν ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Μπίκας. Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν ο γενικός διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης, ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρούπκος. Παρόν στην πρώτη προπόνηση και ο υπεύθυνος των γραφείων Κώστας Ραχαβέλιας αλλά και ο συνεργάτης της ομάδας σε οικονομικά ζητήματα Γιώργος Τσαλουχίδης.

Την προπόνηση παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Στέργιος Διαμάντης και οι προπονητές Στέφανος Γαϊτάνος, Γιώργος Κικερίδης.

Το πρωί η ομάδα έκανε τεστ για κορονοϊό και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

"Ξεκινάμε με σημαντικούς στόχους, φιλοδοξίες και με πολλά όνειρα. Θα είμαστε μια νέα ομάδα, σε μεγάλο ποσοστό. Στόχος μας να έρθουν παιδιά με παραστάσεις και εμπειρίες, τα οποία θα βοηθήσουν στον μέγιστο βαθμό ώστε η ομάδα να πετύχει τον υψηλό της στόχο" δήλωσε πριν την προπόνηση ο νέος τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης. 

View this gallery on Flickr

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis